VOLT: Érkezik az Iron Maiden Sopronba

Máris tudni az egyik nagy fellépő nevét

MH – 2015.11.26. 11:02 –

Lassan megszokottá válik, hogy a nagy nyári fesztiválok már az előző év utolsó harmadában megkezdik a bérletárusítást rendezvényeikre. A VOLT Fesztivál szervezői azonban még ennél is többet tettek: a jegyeladás megkezdésével egyidejűleg be is jelentették a rendezvény egyik fellépőjét. A keményebb rockzene rajongói így máris készülhetnek, ugyanis július 1-én az Iron Maiden lép fel Sopronban.

Iron Maiden576x356

Magyarország egyik legszerethetőbb fesztiváljának tartja a közvélekedés a soproni VOLT-ot: olyan rendezvény ez, amely már elég nagy neveket vonultat fel ahhoz, hogy igazán komoly fesztiválként tartassék számon, de jellegét tekintve még eléggé áttekinthető (és természetesen megfizethető) ahhoz, hogy az átlagos magyarországi fesztiválozó is jól érezhesse magát.

A VOLT szervezői már november végén megkezdték a jegyárusítást a 2016. június 29-e és július 2-a között tartandó rendezvényre: szombaton délelőtt 10 óráig úgynevezett early bird jegyeket lehet venni, igencsak kedvező, 21 900 forintos áron

A szervezők pedig azon vannak, hogy már most felkeltsék a figyelmet a jövő nyári rendezvény iránt, úgyhogy a délelőtt folyamán bejelentették: július 1-jén, a The Book of Souls turné keretében a világ egyik legfontosabb rocklegendája érkezik Sopronba, ugyanis a Telekom VOLT Fesztivál nagyszínpadának egyik fellépője az ikonikus Iron Maiden lesz.

Az együttes énekese, Bruce Dickinson üzenetet is küldött a magyar rajongóknak: "Már alig várjuk, hogy elinduljon a turné: a legjobban azt szeretjük, amikor úton lehetünk és a rajongóinknak zenélhetünk, nagyon várjuk, hogy visszatérhessünk Magyarországra!”