Juhász Péter elismerte, hogy dulakodott volt élettársával

"Ez egy csúnya dulakodás volt, de ennek a tisztázása a bíróságra vár" - írja Facebook-bejegyzésében a politikus

MH – 2018.02.12. 10:43 –

Szombaton a Bors számolt be arról, hogy Juhász Péter bántalmazta volt élettársát. A politikus vasárnap egy hosszabb írásban cáfolta az ellene felhozott vádakat.

A Bors azt írja a cikkben, hogy Juhász Péter "egykori élettársa a három közös gyermekkel külföldre menekült, otthonától távol kezdett új életet".

A politikus erre azt írja: "Az első és fontos tény, hogy nem én hagytam el a családomat. Volt párom döntött úgy, hogy mással folytatja. Kalandba keveredett egy családos emberrel". Szerinte volt élettársa nem menekült el. Azt írja, a másik férfi családja akkor értesült volt élettársa kapcsolatáról, amikor ő Facebookra kiírta a szakítás tényét. Ezután lett kellemetlen élettársának a helyzet, és maga döntött úgy, hogy jobb, ha egy időre elköltözik. "Sőt, nem hogy nem menekült, hanem kifejezetten kérte, hogy tartsak vele" – írja Juhász és egy éppen erről szóló levelezésükről készült képet is csatolt a bejegyzéshez.

A lap azt is állítja, hogy Juhász fizikailag bántalmazta egykori élettársát. "Tettlegesen súlyosan bántalmazta"  áll a cikkben, egy 2016 decemberi, tehát már a szakítás utáni látogatással kapcsolatban.

Az Együtt elnöke azt írja, ez hazugság, amit a gyermekelhelyezési perben próbál felhasználni ellene volt élettársa. „A cikkek azt állítják, hogy én bántalmaztam őt, miközben a valóság az, hogy ő esett nekem részegen." Erről közlése szerint videófelvétellel is rendelkezik.

Az Index rákérdezett Juhásznál, hogy került-e aközben fizikai kontaktusba a keze volt élettársa arcával, azt mondta, hogy ez egy egyórás, durva dulakodás volt, ami közben szerezhetett sérülést volt élettársa, de ő szándékosan soha, így akkor sem ütötte meg: "ez egy dulakodás volt utána, egy órányi dulakodás következett, ahol folyamatosan támadt nekem Józsa, és én védekeztem. Ez egy csúnya dulakodás volt, de ennek a tisztázása a bíróságra vár."

A Bors arról is írt, hogy Juhász több napra bezárta a lakásba gyerekei anyját, sőt, nyugtatókkal begyógyszerezte.

Juhász erre az adott napon és a következő napokon készült családi felvételeket és üzenetváltásokat közölt, melyek szerinte egyértelműen cáfolják a bezárást és a begyógyszerezést.

Forrás: Index, Bors