Bulvár
Katalin hercegné kedvenc nasija az öregedést is megállítja
Egy különleges gyümölcs a titka

Katalin hercegné gyönyörű előkelőségen mintha nem fogna az idő és minden egyes nyilvános megjelenése alkalmával elcsodálkozunk, hogy mennyire ragyog kívül-belül. Most azonban kiderült a titka.
Katalin imádja az egzotikus gyümölcsöt, a goji bogyót és ha teheti, minden nap fogyaszt belőle valamennyit.
Ez a Kínából származó gyümölcs elképesztően gazdag C-vitaminban, antioxidánsokban, aminosavakban és ásványi anyagokban, így méltán hívhatjuk szupergyümölcsnek.
A felhasználása pedig hasonlóképp sokrétű: fogyaszthatjuk frissen, szárítva, de akár lé formájában is. Ha pedig Katalin hercegné példáját vennénk alapul, a következő módokon használhatjuk fel:
1. Teaként
Tegyünk két evőkanál szárított goji bogyót egy bögrébe, majd forrázzuk le 3 dl vízzel. Ezután hagyjuk 10 percig állni, szűrjük le, ízlés szerint ízesítsük és már fogyaszthatjuk is!
2. Szárítva
A klasszikus diákcsemegét dobjuk fel egy kis goji bogyóval: sokkal különlegesebb és frissítőbb élményt kapunk majd.
3. Süteményben
Ha unjuk már a kevert meggyes sütiket, de mégis vágyunk egy kis finomságra, az alapreceptben a meggyet bátran turbózzuk fel goji bogyóval: a végeredmény igazi ízrobbanás lesz!