Murányi: Mesterházy rasszista

A A A
A hagyományokat gyalázza Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a Jobbik szerint
Rasszistának nevezte Murányi Levente, a Jobbik alelnöke az Echo Tv Napi aktuális című műsorában Mesterházy Attilát. A jobbikos politikus szerint az MSZP elnöke magát magyarnak vallja, ugyanakkor olyan ember, aki gyűlöli a magyart Magyarországon.
 

A hagyományokat gyalázza Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a Jobbik szerint. Az ellenzéki politikus a rasszizmus elleni világnap alkalmával kiadott közleményében egyebek között úgy fogalmazott: „a rasszizmus körülöttünk, terjed és erősödik. A rasszizmus ott van a turulban, az árpádsávos zászlóban, ami mind a szélsőjobb szimbóluma”.

A Jobbik úgy véli, hogy Mesterházy Attila ezzel a magyar hagyományokat gyalázza, és végleg kiiratkozott a magyar emberek sorából – erről már Murányi Levente, a Jobbik alelnöke az Echo Tv Napi aktuális című műsorában beszélt. A politikus szerint elfogadhatatlan, hogy egy nép legősibb szimbólumait valaki leminősíti, és ráhazudik olyan dolgokat, ami éppen aktuális az elkezdődött szocialista kampányhoz.

„Rasszistának tartom Mesterházy Attilát” – jelentette ki az ’56-os elítélt. A jobbikos országgyűlési képviselő szavai szerint Mesterházy Attila a nyilatkozatával azért követett el rasszizmust, mert az MSZP elnökének írásából az derül ki, hogy a szocialista politikus magyart gyűlöl Magyarországon. Murányi Levente elviselhetetlennek tartja, ha egy magát magyarnak valló személy magyarságot gyalázza.

A Jobbik a nemzeti jelképek védelmében egy törvényjavaslatot is kidolgozott. A párt azt reméli, hogy tárgyalássorozatba kerül. Murányi Levente ismertetése szerint az összes magyar jelkép és címer védelméről van szó.

Ide kattintva megtekintheti a Napi aktuális című műsort

 

Hyde Park - Szóljon Ön is hozzá! - Regisztráció
Kérjük, csak a témához szóljanak hozzá és tartózkodjanak a becsmérlő, trágár szövegektől.
Cikkeink kommentálásához regisztráció szükséges.
Eddigi hozzászólások száma: 15

Hozzászólások:

Ugy magyar, mint én francia - a francba!

ez a mszmpés csökevény ..ill. szökevény hazaáruló..100év börtön neki és hasonszőrű...elftársainak is..

Kit érdeke, mit mond ez a gyenge meseházy? A turul meg a magyar zászló a magyar nép relikviái, ha neki nem tetszik menjen el. és ott éljen ,, ez akar amagyarok min elnőke lenni? Igaz, ahol egy pufajkás lehetett meg egy D-209 IS, OTT EZ NEM IS OLYAN CSODA.

Én mindig úgy éltem és gondolkodtam,hogy az a jelképem amit én annak tartok! Az MSZP jelképeit meg tartsa meg magának!

Ha a turul, az Árpádsávos zászló és a többi rasszista jelkép, ha ezek a szélsőjobbhoz tartoznak, nos, akkor én is szélsőjobboldali, sőt, rasszista vagyok! És ezt büszkén vállalom!

Kedves Öreguracska, én is vállalom, mert:

Magyar vagyok, magyar; magyarnak születtem,
Magyar nótát dalolt a dajka felettem,
Magyarul tanított imádkozni anyám
És szeretni téged, gyönyörű szép hazám!

Uccu neki, keress magadnak egy barátságosabb országot! A törvényeink szerint senkitől sem lehet megvonni az állampolgárságot, de mi a jogállás akkor, ha valaki önmagával teszi ezt meg? Képzeljük csak el, melyik országban fordulhatna elő ilyen eset, és ezután meddig maradna parlamenti képviselő és szabad ember?

Ez mese- ès szarházy, közönséges hazaáruló. Nem kell vele foglalkozni, magát járatja le. Fletó örököse, aki hál` a Jóistennek szétverte a maszopot, ez meg folytatja. Lehet, hogy a mi emberünk?!

Öreguracska.Én is vállalom,de a 2/3 tehet erről hogy még mindig szabadlábon vannak a 8 év alatt az országot tönkretevő politikusok.Nagyon kell védeni őket mert a parancsot nem lehet semmibe venni.

Mesterházy azért gyalázza Magyarországot,mert gyökértelen,idegenszívű bagolyköpet!

Reméljük soha nem lesz miniszterelnök ez az elmeroggyant! De az érdekelne hogy tenné le az esküt ez a barom a Parlamentben az árpádsávval a háta mögött...
Fletó elvtársa is retteg az árpádsávtól de persze peckesen parádézott előtte az országházban! Szelektív érzékenységűek az elvtársak...

házmesteryék gyűlöletkampànya nagyon sikeres!
Én egyre jobban gyűlölöm őket! egy werberi öngol!

JÓL kiosztották a macskajancsit , mert nagyon tettszet,hogy végre észre vették hogy a hülye gyerek azt is alázza amivel voksot akar szerezni./ a magyar zászlót, a magyar koronát, a és a magyar népet./ Amugy a legnagyobb megosztást és rasszizmus elterjedését a vörös és a dávid csillag alatt menetelők szülték és szülik.

A baloldalnak maholnap egyetlen minden helyzetben előhúzható ütőkártyája az antirasszizmus, ami lényegében nem más, mint a fehér ember ellenes rasszizmus.
Mindazonáltal, a nevezett úr megnyilatkozása - amennyiben valóban így hangzott el - nem nevezhető rasszistának, inkább egyszerű tudatlanságnak. Így kezelendő a dolog.
És az ég szerelmére, nehogy valami nem túl okos megint a bíróságra fusson, mint a veres csillagos ember esetében, aki azután elballagott a Júnióba, és jól megszivatta Magyarországot.

Mesterházy bebizonyítja még azt is, hogy az Árpád-ház rasszista volt...