Megváltásra éhesen

A A A
A modern próféták szerint ma öt módon vagyunk képesek érzékelni a körülöttünk levő világot. Valaha százöt módon voltunk képesek erre, de bizonyos erők közbeléptek, s a maguk érdekeinek megfelelően lebutították az emberi fajt. Még azt is hozzáteszik, ha meglenne az a százöt komponensű érzékelési képességünk, akkor még legrejtettebbnek tekintett anyagi és spirituális folyamatokba is simán belelátnánk. De nincs meg!

Na, azért azt így is érzékeljük, hogy Csányi Sándor megorrolt a jobboldali médiára. Az OTP-vezér egyetlen jobbos lapot vagy tévécsatornát sem hívott meg a múlt heti sajtótájékoztatójára, az ATV-t persze meghívta, mint ahogy ezt büszkén be is jelentette az adó, amikor szombaton leadta Csányi elhíresült sajtós szeánszát. Sokat foglalkozott vele egyébként a Népszava és a Népszabadság is, nyilván a szebb napokat látott Magyar Narancs sem marad ki a sorból, hogy a 168 Órát már ne is említsük. Ne kerülgessük a forró kását, Csányi Sándor körbehízelgése folyik a baloldalon, amióta megszabadult OTP-s részvényeinek döntő többségétől a bankfőnök. Tegyük hozzá, a lapok súlyos Csányi–Orbán-konfliktust sejtetnek a háttérben, s ez a devizahitelesek megsegítésének új programja körül alakult ki. Az elgondolás egyik verziója állítólag akár 200 milliárdos veszteséget is okozhatna az OTP Banknak, ezért szabadult meg Csányi részvényeinek többségétől. (Többen is utaltak arra, hogy más területekre is átcsaphat egy esetleges Csányi–Orbán-szembenállás, tekintettel arra, hogy a bankár egyben az MLSZ elnöke, s „köze van” úgymond a Videoton igencsak költséges felfejlesztéséhez is.)

Tudni kell, semmi különös, semmi rendkívüli nincs abban, amit Csányi Sándor csinál. Egyrészt egy erős, stabil, nemzetközileg is elismert bank vezetője. Egyszerűsítsük le: bankár. Sokan vádolják azzal – különösen Medgyessy Péterrel tartott barátsága miatt –, hogy a másik oldalról jött. De hát szokjunk már hozzá végre, egy bankár számára csak egyetlen oldal létezik: a profité. Ez nem Csányi-specialitás, ez a nemzetközi trend. Mint ahogy az is, hogy a bankok, pénzintézetek tulajdonosai, vezetői szívesen avatkoznak bele a politikai döntéshozatalba, hovatovább ők hozzák már a politikai döntéseket, természetesen a saját üzletmenetükhöz igazítva magát a törvényalkotást is. Megint csak nincs ebben semmi rendkívüli, világtendenciáról van szó, Csányi pedig nem is rejtette véka alá még jóval 2010 előtt, hogy akár a miniszterelnöki posztot is elfogadná. Persze egy szakértői kormányban. Az ő kormányzása természetesen gazdaságorientált kormányzás lett volna, s a Népszabadságnak adott minapi interjúból is ez derült ki. Verseny, profit, megtérülés. Ez a Csányi-féle háromszög. A megtérülés kényszere miatt inkább a nagyüzemekre bízná a hazai mezőgazdasági termelést. A gazdatársadalom, a kicsik és közepesek léte, a falvak kultúrájának megőrzése, az ebből fakadó pozitív spirituális hozadék nem izgatja. (Mert abban nincs számszerűsíthető megtérülés?) Maga is nagyüzemi termelő, s nagy élelmiszer-ipari szereplő. Most a tájékoztatón felsorolta azokat a sérelmeket és hátrányokat, amelyek a bankját, s általában a banki szektort érintették eddig, és érintik majd a devizahitelesek ügyének rendezése kapcsán. Ha azt vesszük, hogy ma bankhatalom ül a világon, akkor azért ezek látszólagos szelídségük ellenére is súlyos szavak. Tulajdonképpen meglepő, hogy Orbán Viktor ezt nem érzi. Sőt, merészeli nem érezni! Mert nem a bankokba akarja integrálni az országot, hanem fordítva, a bankokat az országba. Vállalva ennek politikai következményeit és az ezzel járó harcokat. Szeretnénk úgy érezni, neki ez a fontos.

A balliberális oldalnak pedig Csányi Sándor lett fontos. Mint aki elhozhatná neki a megváltást…

Hyde Park - Szóljon Ön is hozzá! - Regisztráció
Kérjük, csak a témához szóljanak hozzá és tartózkodjanak a becsmérlő, trágár szövegektől.
Cikkeink kommentálásához regisztráció szükséges.
Eddigi hozzászólások száma: 54

Hozzászólások:

Csányi elvtárs platformja legkésőbb akkor mindenkinek világos kellett legyen, amikor nyilvánosságra került, hogy Ludmilláékat egyebek közt a MOL, az OTP, stb. támogatta. Innentől kezdve túl sok meglepetést nem okoz. Nyilván azt a média-oldalt hívta, amelyikhez tartozik.

Csányi elvtárs minden oldalhoz tartozik. De nézhetjük úgy is, hogy a pártok tartoznak egy oldalhoz.

Csányi és Demján meg a többi nagyvállalkozó igen csak kiszolgálta a szocialista érát. Aminek fejében meggazdagodhattak. Miért pont most tagadná meg Önmagát? A jobboldal nem nyújtott nekik semmi előnyt sőt a bankadóval amit helyeslünk, meg kurtította pár milliárdocskával a vagyonukat.Csak ne lenne ilyen átlátszó a hovatartozásuk, de hát zsák a foltját mindig megtalálja.És ezek kiabálnak a Fideszhez köthető vállalkozók ellen kígyót békát.Kérdezem csak a szociknak lehet? Másnak nem szabad a húsos fazék közelébe kerülni mert akkor hőzöng a kedves ellenzék? Ideje volt már egy kis helycsere mert azt hiszik a világ csak az övék.

Vajon hogyan tudott Csányi úr (a nemes gondolkodású, hazafi, Csány László leszármazottja? O tempora, o mores!) tízmilliárdnál nagyobb árú részvényt eladni? Csakis úgy, hogy az a pénz az övé. Hogyan szerezte? Hát úgy, hogy volt a spontán irányított privatizáció. Csányi et. már egy hónappal előbb tudomást szerzett a lehetőségről, és elkezdett takarékoskodni. Hozzáfogtam az ujjaimon számolni. 30 napon át nem ivott se kávét, se bambit, ilyen módon megtakarított napi 400 millió forintot. 400 milliószor 30 nap az tizenkétezer millió, vagyis 12 milliárd. Hja, van annak, aki el nem issza!

Ha az a "sarga irigyseg" Hungarycum nem letezne, akkor a
Csonkahon mar sokkal elobbre lenne.

Leɩɩ!
A magyar nem a gazdagra irigy, hanem felháborítja és dűhíti, hogy egyesek becsületes munka és tisztességes adózás nélkül, az emberek szemébe röhögve lesznek egyik napról a másikra multimilliárdosok! Ez azért nagy különbség a sárga irigységtől és a becsületesség, a tisztességesség mindenkori elvárásától! Nemde, ballib elvtárs?

Egy héttel ezelőtt még nem érdekelte az M.H. olvasóit, miként lett Csányi úr Magyaro. leggazdagabb embere. Aki ezt a kérdést megpróbálta feltenni, arra azonnal ´hazaárulót´ kiabáltak a ´nemzetiek´...

Érdekes olvasni most, hogyan lesz az egykori barátból kegyvesztett.

Ja kerem, az emberek gyorsan valtoznak a Csonkahonban. :-))

S most a nagy megsértődés, mert - idézem:

"...Az OTP-vezér egyetlen jobbos lapot vagy tévécsatornát sem hívott meg a múlt heti sajtótájékoztatójára,..."

Kein Kommentar!!!

Miert kellett volna barkit is meghivnia-(?)-amikor olyan jol osmerik egymast es mindent tudnak egymasrol,hiszen tobb mint-25-eve egyuttesen orditozzak a Tunderorszag EzerEgyEjszaka Ali Babai a rablobarlangnak,hogy-:SZEZAM NYILJ KI!
Mert meg maradt volna valamicske osszekaparhato?!!~

Ebbol kifolyolag, Orban ur elhalasztotta a devizahitel
mentest es kivetette a luxusadot,

A liberalis nem latja jol! Nem sertodes hanem kisse furcsa,hogy minden jobboldali mediat kitiltott csanyi a sajtotajekoztatorol! Habar ez a szociknal es a liberalisoknal egy regi,jo bevalt szokas! A tajekoztatashoz valo jog csak akkor valosulhat meg,ha a masik oldal is megveszi a baloldali es liberalis szenylapokat!

Ahol a bankoké a hatalom és a politikusokat is ők irányítják, ott menthetetlenül megindul a társadalom züllése. A devizahitelezés a züllési folyamat felgyorsítását szolgálta, mivel a lakástulajdonnal rendelkező középosztályt csalta csapdába és lökte a lejtőre. A gyorsan, vagy lassabban fejlődő, vagy csak stagnáló, de stabil ázsiai rendszerekben a bankároknak nincs hatalmuk. Nem mondhatják meg hogy mire és kiknek adnak pénzt. Ez az ország igazi, művelt, a bizonyított képességek alapján kiválasztott, nemzetük iránt maximálisan elkötelezett vezetőinek a privilégiuma. Csányi Sándorból alapvető intellektuális és főleg morális képességek hiányában csak egy romlott rendszer, romlott politikusainak árulásából lehetne az erőforrások felett valódi rendelkezési joggal bíró személy. Nem baj hogy eladja a részvényeket, az sem baj, ha az OTP tönkremegy és a helyét egy az ázsiaihoz hasonló funkciójú bankhálózat veszi át.

Jelenidonk OSSZES partideologiainak a gyokerei KOZOSEK ami tor-zuz-rombol!
A PENZ az egy ESZKOZ a fejlodes letrehozasara-es NEM egy CEL-ahol a tarsadalom es az emberek alkotjak az ESZKOZT!
FEJLODES vagy PENZ? NyeresegMAXIMALAS felsrofolasa a csillagokig-a PiacEKONOMIA haracsolasaira. Ez nemcsak egy eszeveszettseg-hanem egy tarsadalomelleneseg!
(ezt es meg egypar hasonlo commentjeimet-MA korareggel INNENROL-kiCENZURAZTAK-ertheto okokbol-hisz a tyukszemukre leptem)

Mar elnezest kedves capital! Nem azert cenzurasztak a hozzaszolasodat mert a"tyukszemukre leptel",hanem azert,mert zavaros,es nem ertheto,teljesen logikatlan amit irtal. Surgossen jelentkezz a pszihiatrian. Talan meg meggyogyulhatsz! Bar en erre keves remenyt latok!

Mar elnezest kedves capital! Nem azert cenzurasztak a hozzaszolasodat mert a"tyukszemukre leptel",hanem azert,mert zavaros,es nem ertheto,teljesen logikatlan amit irtal. Surgossen jelentkezz a pszihiatrian. Talan meg meggyogyulhatsz! Bar en erre keves remenyt latok!

Karl Sevelda, a Raiffeisen Bank International vezerigazgatoja egy osztrak lapnak mondta:

"Egy egészséges nemzetgazdasághoz egészséges bankokra van szükség". "A bankok nem lehetnek Magyarország fejőstehenei"

Ez az uzenet, Orban ur unortodox intezkedeseinek szol.

Kedves Le Egy kolcsonre kert 20-30 % -os kamat egy elvett haz utan meg 20 milko tartozas! Kit fejnek?Szerintem nem itt el vagy csak kamatokaszedi fel ebben az orszagban.

Hat bizony ez nem Orban Urnak szol,hanem a profitnak. Ezt az" unortodox" bankadot es a rezsicsokkentest azota nyolc orszag vette at.
Ne tevedjunk az EU tagallamai kozul! Es ezeket az egeszseges bankokat tucatszor kellett az allamnak az adofizetok penzebol feltokesiteni! Jo lenne ha latna,hogy ezek a szegeny bankok ugy hagjak at a torvenyt,ahogy csak akarjak. Most pereltek be egy alapot az USA-ban. A SAC Capitalt. Egy egesz fedezeti alapot. Nem egy bankart! Ennyit az" egeszseges "bankokrol. Nagyreszt rohadnak!

Az elhatároló vonalak és a bezártság kezd világos kontúrokat ölteni.
Eddig voltak gazdagok, a baloldal gazdagjai, akiket elszámoltatással fenyegettek. Az elszámoltatásból persze nem lett semmi. Egykor voltak jó gazdagok, a nemzetiek gazdagjai, akiknél soha nem volt firtatható, hogy honnan vették mesés vagyonukat. Ezek a "mi gazdagjaink" voltak, gazdag hazafiak, akik verejtékes munkával megszerzett vagyunakat a nemzet felvirágoztatására fordítják.
A hazafias gazdagok Csányi, Széles, Pintér és ezekhez hasonlók.
Csányi most már nem hazafi. A múlt szerdára beigért devizamentést Csányi egy tollvonással ill. OTP részvényeinek eladásával áthúzta. Világossá tette, mit jelent csak a szóbahozatala a bankok jogos követeléseinek megkérdőjelezése. Orbán megint elvesztett egy támogatót. Kérdés, meddig áll még Széles a miniszterelnök mellett?
Orbánnak sikerült Európával szembekerülni, minden szomszéddal összeveszni. Most saját hazafiait veszti el.

Csanyi ur, mar nem is magyar.
Sot, hazaarulo lett a nemzetieknek.

Leɩɩ-Happypapa-BUDAL

huzzál a sunyiba! Osszad az ázsiai barátaidnak az észt, de ne itt!
Magyarországnak is szüksége van bankokra, de nem a karvalytőkés bankokra.
Majd jönnek, a japán, kinai meg orosz bankok, nem a tefaytádbeli csirkefogók.

Hau ab, Kövesdi!

koszkar, a gyáva, tehetetlen honfitársaid kényszerítenek rá, hogy állápontomat a különböző témákban írásba foglaljam.
1. Mert nem vagyok magyar állampolgár, az nem zárja ki, hogy véleményt nyilvánítsak. (Tartozkodom a becsmérlő és trágár szövegektől, amit nem kevesen, feltehetően magyar állampolgárok nem tesznek).
2. Magyarországgal összeköt egy sorsközösség, ugyanis Mo. is EU-s tagállam. Bár a magyarok jelentős része az EU ellen van (csak a pénzt akarják, az EU szelleme ellen szélmalom-harcot vívnak), az EU ellenes hozzáállást OV jelentősen szítja, de nem képes se OV, se a "Civil Összefogás" lépést tenni az EU-ból való kilépésre.
Ha Mo. végre kilép az EU-ból, akkor a MH Fóruma teljesen érdektelen lesz számomra.
(Fog még addig a MH Fórum létezni?)
Ist das klar, Klugscheißer?

Ha Magyarország kilép az EU-ból az a német állampolgárok életszínvonalát legalább 5%-kal csökkenti. Ha a magyarok EU befizetéseihez hozzáadjuk az elveszett vámbevételeket, akkor a kapott támogatásoknál nagyobb összeget kapunk, ami azt jelenti, hogy az ország valójában nettó befizető. E mellett a német befektetésekből és az árucserén elért nyereségből is jelentős extraprofit származik, ami a kilépés esetén kevesebb mint a felére esne vissza. Ha a kommentelő valóban Németországban él, akkor bizonyéra nem érez együtt honfitársaival, ha Magyarország kilépését kívánja.

Ellenkezőleg.
Mivel a magyarok tagságára Németo. ráfizet, kész nyereség lesz, ha kilépnek a magyarok. -
Amit nagyon remélünk, Ádámka.

Olyan országok feleslegesek az EU-ban, amelynek polgárai a marxista tanfolyamokon tanult szöveget ismételgetik itt.

Ha Magyarország kilép az EU-ból az a német állampolgárok életszínvonalát legalább 5%-kal csökkenti. Ha a magyarok EU befizetéseihez hozzáadjuk az elveszett vámbevételeket, akkor a kapott támogatásoknál nagyobb összeget kapunk, ami azt jelenti, hogy az ország valójában nettó befizető. E mellett a német befektetésekből és az árucserén elért nyereségből is jelentős extraprofit származik, ami a kilépés esetén kevesebb mint a felére esne vissza. Ha a kommentelő valóban Németországban él, akkor bizonyéra nem érez együtt honfitársaival, ha Magyarország kilépését kívánja.

A papirosujsagok mindenutt megszunoben vannak!
Az ONLINE is doglodik-mert tiszta propagandaeszkozok lettek a UralomMaffiaknak!
A MH papirosujsaga maris..kaputt..es az ONLINE..a valasztasig hmm...A FORUMOT pedig rogvest is bezarnak de*ugyii*a valasztasok/szavazatok meg ez a picurka propagandazas is hasznos lehetneee...az itt orjongo rakosikadaricus rendszer haszonelvezoi a szutykosSpicliKekutlevelesAvos multjuk napfenyre kerulesetol irtozok-azaz a regiUj rendszer haszonelvezoi/KIVALTSAGOSAI-komcsiARISZTOKRACIABOL demokratiKUSS keresztenyek!
A diktaturajukat akarva/akaratlanul rohamosan ESZAKkoreaira valtoztatjak..szemelykultusz..menetelesek..cenzura..kirugasok..es ezert utaljak&rugjak ki a rendszerkritikusokat plane VELEM es esetleg veled egyutt! ERZIK A VESZTUKET!~
(mindezt azonnal kinai/mandarinra forditom es kozlesre adom egypar TavolKelet mediaknak is)

Becsinaltak a ´nemzetiek´ idegessegükben. Egyre nehezebben tudjak elviselni a kritikat, az ellenvelemenyt. Szenvednek szegenyek.

Csányi Úr csecsemő kora óta csak dolgozik és takarékoskodik. Ebből lett a sok milliárdja, vagy
a szegény emberek által befizetett uzsora kamatokból? Mondja meg már valaki honnan lehet ennyi pénzt összeharácsolni? Istenem milyen sokat dolgozhatott, hogy ilyen gazdag
lett.Miért nem ajánlja fel a vagyonának egy részét az éhező gyereket javára?

Minel tobbet ellemzik a nemzetiek Csanyi ur vagyonat,
annal jobban vilagosa vallik, hogy Csanyi ur lopta a vagyonat, vagy Gyurcsany segitkezet a vagyona megszerzeseben, de az is lehetseges, a nemzetiek szerint, hogy Bajnai lopott libaibol gazdagodott meg.
Ti nemzetiek keptelenek vagytok arra is, hogy arra gondoljatok, hogy kemeny munkavak es normalis esszel is leheseges meggazdagodni.

Ha az a "sarga irigyseg" Hungarycum nem letezne, akkor a
Csonkahon mar sokkal elobbre lenne.

Tvanek-idomár,
szórakoztat engem, de egyben el is szomorít, hogy mennyire nem képesek a csonkahoniak a pártvonaltól eltérő véleményeket tudomásul venni.
Írhatnám, milyen jók csinál mindent a Fidesz, Mo. Európa motorja, erkölcsi támasza, a gazdasági növekedés holnap az égig fog érni, Mo. a mennyek országa és így tovább, és így tovább.
De nem írom, mert nem tartom igaznak. Amit igaznak tartok, Mo. egy korrupt, erkölcsileg lezüllött ország, amelyiknek az európai államközösségben semmi helye nincs.
De a nemzetiek továbbra is hihetik, hogy ők Európa és a világ megváltói.
Ebben a tévhitben vannak, voltak, lesznek mindig, függetlenül attól, hogy milyen kormány lesz a következő húsz évben.

Irigyellek,hogy ilyen jeghidegen,HIGGADTAN tudtad megfogalmazni az ezen izzekrol valo velemenyedet!
MINDEN SZAVAD SZENT IGAZ-GRATTULA-CSAK IGY TOVABB-KOSZONOM!!
(ezen spiclifajzatok ekkent szokjak halalkodasaikat kifejezni)

Az is kulonos, hogy tegnap meg Tvanek-idomár-koszkar-daroc-karrikas, stb. egy szemelybe, meg jobbiknyik volt es mara viradora, a "Fidesz-nemzeti" oszloposz tagaja lett.

Ilyenekre - mint koszos koszkar - támaszkodik Orbán úr. Csak sajnálni tudom szegényt.

Hyde Park

Ausztráliától-Amerikáig, Svédország, Anglia, Németország, Románia:

elég sok magyar hozzászólónk van, akikben megmaradt a tisztelet és a szeretet hazánk iránt.

Németországba sokat járok, sok magyart ismerek, azok is maradtak szivben és lélekben is magyarok,

de olyan szemét aljanépséggel mint a Lineal-liberális ill. annak az Iluska nevü sorstársnője, még nem találkoztam. Igaz, a zsinagógában nem voltam ott.

A Budal - Leɩɩ - Happypapa népség viszont Amerikában el van szaporodva. Az ottani magyarok egyáltalán nem ápolják a kapcsolatot a Budalfaytákkal.

A falusi kocsmádon kívül még nem voltál sehol - elárulja a szöveged, a stílusod, a rosszindulatod.

Igazán érdekesek a BANKOK!!!csányi nem okozott
meglepetést ,lud-bajnai támogatása,Fülöp Benedek
gyurcsány államtitkárát a Bíróság 2év felfüggesztett
Börtönbüntetésre ítélte csalásért,de nem baj
csányi OTP TANÁCSADÓJÁNAK felvette!!!Ezek után
meglehet kérdőjelezni hovatartozását???
Romániában az OTP BANK HITEL KAMATA 14%
Magyarországon az OTP BANK HITEL KAMATA 35%-42,5%!!!
Ausztriában a BANKOK HITEL KAMATA 8%!!!
Magyarországon az Ausztriai BANKOK
HITEL KAMATA 35%-42,5%!!!Ezek után még kérdéses,
hogy miért szereti a BANK SZEKTOR MAGYARORSZÁGOT!!!!!

Karl Sevelda, a Raiffeisen Bank International vezerigazgatoja egy osztrak lapnak mondta:

"Egy egészséges nemzetgazdasághoz egészséges bankokra van szükség". "A bankok nem lehetnek Magyarország fejőstehenei"

Ez az uzenet, Orban ur unortodox intezkedeseinek szol.

Szerintem, Magyarorszag sokkal elorebb lenne Orban ur nelkul.

CAPITAL!

Ha eddig nem tudtad, akkor most megtudhatod, hogy "idomarbol" vilag-utazo lett es a szorvanyban elo
magyarokat latogatja. Teged is meg fog latogatni,
szeretettbol. :-O)))

Tee..elfeledtem mondani,hogy az ejszaka->idomar/harsona<-ittjartak nalam CÉRNAGÓRÁBAN/MONTENEGRO azaz a Feketehegyek orszagaban,hogy->harsona<-dicsekedjen NEZAVISZNAJA&BOLOGNAI&LUXEMBURGI latomasaival a kobakjaban dongolt handzsar kovetkezteben-es gyozkodve hencegtek,hogy a CSONKAhon az IGAZI Magyarorszag Es NEM forditva..es jartak a KOLO-KOLO-NAOKOLOT TRIANON dicsosegere-de jott egypar siptar es azoktol ugy osszecsinaltak magukat,hogy felcsutig egyfutamban megsenm alltak-pedig ezek a siptarfiuk tiszteletbol meg magyarul is szolaltak annak okabol,hogy az AlbanKiraly az magyarul beszel es beszelt a magyar grofno edesanyukajaval IS! De ez a ket CSONKAvagyiskodok nyeritezve tiltakoztak ez ellen is-mert nem itt laknak ugyii.
A siptarok pedig meglekeltek az "idomar" baratunk hatsofertalyat es a handzsar a labakozeszorult-es USGYIIII...!~

Komcsi-libsi TOLVAJBANDA tönkre tette az ORSZÁGOT és még mindig milyen vastag bőr van
a pofájukon!!!
Aljasságuk nem vitás,
Tudja róluk a nagyvilág!!!
Szolzsenyicin:
Kommunista a legkártékonyabb........a világon!!!!

Igy van. Nézd meg a minisztereidet és az államtitkáraidat!

Orbán Viktor Miniszterelnök úr hazáját Magyarországot szolgálja!!!
Komcsi-libsi TOLVAJBANDA gyucsány-lubajjnai-
mesterkéltházi vörös elvtársak nem tudják mit
jelent-e szó HAZA!!!Recés nyelvükkel a KARVALY
TŐKE kiszolgálói!!!
Szolzsenyicin:
Kommunista legkártékonyabb........a világon!!!

Diktaturaban elni egyszerü: egy velemeny, egy akarat, egy part.

A demokracia viszont megeröltetö, nehez. Mert van ellenvelemeny.

Ezt hallja mar 24 eve a csonkahoni magyar, de a mai napig nem ertette meg.

Iluska!

Azt elfelejtetted, hogy a vezer is egy, aki a tutit mindig megmondja.

Diktaturaban elni egyszerü: egy velemeny, egy akarat, egy part.

A demokracia viszont megeröltetö, nehez. Mert van ellenvelemeny.

Ezt hallja mar 24 eve a csonkahoni magyar, de a mai napig nem ertette meg.

Ideges vagy idomar?

Idomar, szegenykem, nem fizetett be neked senki sem egy nyaralast?

Iluska!

Te tevedsz mert "idomarbol" vilag-utazo lett, a nemzetiek
megbizasabol es a szorvanyban elo magyarokat latogatja.
Teged is meg fog latogatni, szeretettbol. :-O)))

Oldalak