Ribéry elnézést kért meze eldobásáért

A Bayern klasszisa jelezte, tettének semmi köze a tiszteletlenséghez, és továbbra is minden erejével segíti a csapatot

MH – 2017.09.13. 17:16 –

Franck Ribéry, a Bayern München futballistája hivatalos Instagram-oldalán kért bocsánatot, amiért kedden, az Anderlecht ellen 3-0-ra megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzésen lecserélésekor a kispadhoz vágta mezét.

riberyRibery sokakat megbontránkoztatott a keddi meccsen mutatott viselkedésével. Fotó: ReutersAhogy arról korábban írtunk, a bajorok vezetőedzője, Carlo Ancelotti elmondta, nem érti, miért viselkedett így játékosa, Hasan Salihamidzic sportigazgató pedig jelezte, a francia középpályás tettének következményei lesznek.

Szerdán délután azonban közösségi oldalán maga Ribéry is megszólalt az ügyben, elnézést kérve cselekedetéért.

„Mindig is az egyik leghűségesebb és legőszintébb játékos voltam a futball világában, tisztelem a szurkolókat, és tisztelem a klubot is, amelyet szeretek. Annak, hogy tegnap elhajítottam a mezemet, semmi köze nem volt a tiszteletlenséghez, vagy bármi máshoz, amivel az emberek vádolnak, akik azt hiszik, hogy ismernek, vagy úgy tesznek, mintha ismernének engem. Ezért a mezért több mint tíz éve mindent megteszek és bár lobbanékony vagyok, de a győzni akarásomnak is köszönhetően sok szép sikert értünk el. Sokan soha nem fogják megérteni, mit jelent mindent beleadni egy klubért, tőlük elnézést kérek. Amíg a pályán leszek, mindig küzdeni fogok a színeinkért, és minden egyes mérkőzésen teljes lelkesedéssel harcolok a Bayernért.” - írta Instagram-oldalán közétett bejegyzésében a klasszis játékos, aki 2007 óta szolgálja a német rekordbajnokot.