Zidane-nal szerződést hosszabbított a Real Madrid

A királyi csapat az FC Barcelonával a spanyol Szuperkupáért holnap este játszik

MH/MTI – 2017.08.12. 14:08 –

Még a spanyol Szuperkupa előtt meghosszabbították Zinedine Zidane-nak, a spanyol futballbajnokságban és a Bajnokok Ligájában címvédő, friss európai Szuperkupa-győztes Real Madrid vezetőedzőjének szerződését.

Hivatalos bejelentés még nincs ugyan, a kiváló játékosból lett sikertréner azonban a sajtónak megerősítette, hogy megújították szerződését a királyi klubnál. 

"Nagy elégedettséggel tölt el ez a bizalom" - jelentette ki a francia szakember, hozzátéve: annak azonban szerinte nincs különösebb jelentősége, hogy három vagy több évre szerződik valaki a Realhoz.

 "Aláírhatsz tíz vagy húsz esztendőt is akár, előfordulhat, hogy kevesebb, mint egy év múlva már nem vagy itt" - utalt arra, hogy az edzőt a Real Madridnál különösképpen csak a tartósan jó eredmények tarthatják meg posztján.

 "Amíg itt vagy, a célok mindig ugyanazok: győzni minden meccsen és megszerezni az összes lehetséges címet" - fogalmazott Zidane, akinek csapata még a bajnoki rajt előtt összecsap az örök riválissal, az FC Barcelonával a spanyol Szuperkupáért. 

Az első mérkőzést magyar idő szerint vasárnap 22.00 órától rendezik a katalánoknál, a madridi visszavágót pedig szerdán, 23.00 órától vívják.