Ibrahimovic mégis Manchesterben maradhat

Mourinho számít a sérüléséből lábadozó klasszisra

MH/MTI – 2017.08.11. 20:11 –

José Mourinho, a Manchester United vezetőedzője kijelentette, a klub tárgyal Zlatan Ibrahimoviccsal a svéd labdarúgó esetleges maradásáról.

A 35 éves játékos - aki tavaly nyáron ingyen szerződött a manchesteriekhez - az előző idényben 28 gólt szerzett, mielőtt az Anderlecht elleni áprilisi Európa Liga-összecsapáson súlyosan megsérült a térde. 

A klub a nyáron nem hosszabbította meg a csatár szerződését, ám Mourinho már lát esélyt arra, hogy a vártnál gyorsabban gyógyuló játékos marad a klub kötelékében. "Sérült, időre van szüksége a visszatéréshez, de úgy tűnik, amit az előző idényben mutatott, még nem volt elég számára. Tudja magáról, hogy ennél is többre képes, szeretne a műtétje után is a legmagasabb szinten játszani. Éppen ezért tárgyalunk vele, hogy a szezon második felében ismét minket erősítsen" - közölte a csapat pénteki sajtótájékoztatóján a portugál szakember.

Mourinho a West Ham United elleni vasárnapi szezonnyitó összecsapás előtt arról is beszélt, hogy még egy szélsőt szeretne szerződetni csapata, amely "átigazolásainak 75 százalékát már lezárta". A manchesteri együttes az előző idény óta a védő Victor Lindelöföt (Benfica), a csatár Romelu Lukakut (Everton) és a középpályás Nemanja Maticot (Chelsea) szerződtette.