Lehet, hogy mégsem válik el Pitt és Jolie

A színész leállt az ivással, felesége bizakodó

Forró Péter – 2017.08.11. 01:46 –

A legújabb hírek alapján egyre valószínűbbnek tűnik, hogy mégsem válik el Angelina Jolie és Brad Pitt. A színésznő szeptemberben adta be a válókeresetet, miután egy repülőúton Los Angeles felé az ittas Pitt csúnyán összeszólalkozott egyik örökbe fogadott gyermekükkel, Maddoxszal. A korábban közösen nevelt hat gyermek Jolie-val együtt elköltözött a családi házból.

Legutóbb arról szóltak a hírek, hogy Brad és Angelina eldöntötte, közösen, megosztott felügyeleti joggal nevelik tovább a kicsiket, s a megállapodás szerint azok egy hétig az egyik, egy hétig a másik szülőnél lesznek, akik nem fizetnek egymásnak gyermektartási díjat, a költségeket pedig közösen fizetik. Egyezségükig a két híresség többször is összeveszett, ezért mindenkit meglepett a US Weekley híre, amelyet a színésznő egyik közeli ismerőse szerdán osztott meg a magazinnal: a bennfentes szerint Brad Pitt és Angelina Jolie talán rendbe tudja hozni a házasságát.

„Válás lefújva! Hónapok óta nem tettek semmit azért, hogy előremozdítsák a procedúrát, és már senki sem gondolja, hogy valaha folytatnák. Ki fognak békülni, az sem lepne meg, ha bejelentenék, hogy meggondolták magukat, és megpróbálják megoldani a problémáikat” – közölte Jolie barátnője.

A lapnak neve elhallgatásával nyilatkozó ismerős szerint Brad Pitt az utóbbi időben bizonyított feleségének azzal, hogy segítséget kért alkoholproblémája miatt, és az, hogy már nem iszik, megszüntette a közöttük lévő feszültséget.