Alkotási lehetőséget hirdet az Iparművészeti Múzeum

Két hétig az üvegcsarnokban dolgozhatnak a nyertes pályázók

MH/MTI – 2017.05.19. 18:08 –

Ingyenes coworking lehetőséget hirdetett meg az Iparművészeti Múzeum száz szabadúszó kreatív alkotó számára. A június 12-től zajló programra még pályázhatnak az érdeklődők a múzeum honlapján.

A budapesti Iparművészeti Múzeum üvegcsarnokában két hétig alkothatnak közösen, úgynevezett coworging programban azok, akiket a zsűri kiválaszt az ingyenes lehetőségre. Az intézmény közleménye szerint száz nyertes dolgozhat június 12-től az épületben, ahol az inspiráló környezet mellett a kiállításokat és könyvtárat is szabadon látogathatóvá teszik a különleges státuszú vendégeknek, akik megismerkedhetnek az intézményben zajló szakmai munkával is.

A nagy érdeklődés miatt a jövő héten megkezdődik a résztvevők kiválasztása és lezárul a jelentkezési időszak. A programra regisztrált számos alkotóművész, egyetemista, informatikus, reklámszakember, de orvos, műfordító és coach is jelentkezett már. A kiválasztottak számára június 12 és 22. között – vasárnap kivételével – minden nap nyitva áll majd a lehetőség az üvegcsarnok impozáns falai közt kreatív energiákkal feltöltődni, a sokszínű társasággal ismerkedni, vagy a földszinti galéria pihenősarkaiba visszavonulni.

Jelentkezni a múzeum látogatókutatásának aktuális kérdőívében az utolsó kérdésnél lehet, az egyéb közlendőkhöz elérhetőségeket és az 561-222 kódot beírva.(https://goo.gl/forms/tFjCIFDR736OFjoi2)