Szuper hír a Turbo-rajongóknak

Április 1-jén újra színpadra lép a rock supergroup

MH/MTI – 2017.03.20. 09:14 –

A Turbo zenekar 2015. szeptemberében a MÜPA-s koncertjét követően elköszönt a közönségétől és az aktív zenéléstől. Most azonban újra összeállnak egy koncert erejéig április 1-jén az A38 hajón. Az estet Jónás Vera vezeti fel.

Az akkor 10 éves, számtalan hazai és külföldi színpadot megjárt Turbo zenekar pályafutása során négy kiváló lemeznek adott életet, amelyekkel a temérdek szakmai elismerés mellett két Fonogram-díjat is besepertek. A Turbo egy koncert erejéig most újra színpadra áll, reméljük, nem utoljára.

A supergroup előtt Jónás Vera zenél. A Fonogram-díjas énekesnő dalainak stílusmeghatározása személyes könnyűzene: a hol táncolni való, máskor megnyugtató dallamokon, valamint szövegeken keresztül koncertjei alatt szinte belelátunk a Jónás Vera Experiment frontemberének lelkébe. Vera karizmatikus egyénisége a dalokból, valamint a színpadi jelenlétéből is sugárzik a közönség felé, ennek köszönhetően nem csak Magyarországra, hanem a környező országokba is szívesen hívják koncertezni, de idén januárban a legnagyobb európai showcase fesztiválon, a Eurosonicon is bemutatkozott.