Jobbikos alapszervezet térne vissza az eredeti útra

Vona Gábor balratolódását sérelmezik a párttagok

MH – 2017.01.11. 16:28 –

Újabb jobbikos alapszervezet, a vámosmikolai írt kemény hangú levelet Vona Gábor pártelnöknek, amelyben a Jobbik vezetőjének balratolódását sérelmezik a párttagok.

Azt követően, hogy Vona Gábor és Mirkóczki Ádám szóvivő üdvözölte hanuka alkalmából a hazai zsidóságot, elsőként a vecsési Jobbik-alapszervezet határolódott el a pártvezetéstől, emlékeztet az atv.hu.

A portál tudósítása szerint most a Jobbik vámosmikolai elnöke, Varga Attila írt kemény hangvételű levelet Vona Gábornak, amely leginkább a pártelnök balratolódását sérelmezi. „A nyílt nyitás a baloldal és a baloldali szavazók felé, az eredeti iránytól való jelentős eltérés nekünk már sok! Ezt már sem a tagság, sem a barátaink, a családok, de még saját magunk torkán sem tudjuk lenyomni! Mi hittünk, hiszünk egy eszmében, egy szellemiségében, amit hazánkban a Jobbik testesített meg!” – olvasható többek között a levélben, amelyet szerzője azzal zár, hogy amennyiben Vona Gábor meghallja a tagság szavát és visszavezeti a Jobbikot az eredeti útra, úgy „tűzön-vízen át a győzelemig“ követik a pártelnököt, amennyiben viszont ezt nem teszi meg, akkor  valamin változtatni kell. „Ez lehet a tagság és a szervezeti vezetők lecserélése, vagy a párt vezetésének bukása! A döntés a kezedben van, bízunk benne, hogy hideg fejjel és meleg szívvel megfontolod szavainkat, és bölcs döntést hozol” – olvasható a levélben, amelyet a vámosmikolai Jobbik elnöke írt Vona Gábornak.