Michael Jackson lekörözte Elvist

Zsinórban második éve uralja a Forbes magazin rangsorát

MH – 2014.10.16. 13:50 –

Ismét Michael Jackson vezeti a legtöbbet "kereső" elhunyt hírességek Forbes magazin által felállított rangsorát: az öt évvel ezelőtt elhunyt énekes 140 millió dollárra (34 milliárd forint) becsült éves bevételével került a lista csúcsára.

A pop királya zsinórban második éve uralja a Forbes magazin rangsorát. Két évvel ezelőtt Elizabeth Taylor szorította vissza a második helyre, ám 2013-ban visszatért a lista csúcsára. 

lead jackoAz idén májusban megjelent Xscape című lemez - Jackson archívumának nyolc, korábban meg nem jelent számával - remekül fogyott. A néhai előadó még a Billboard Music Awards-gálán is szerepelt hologramjával. A világhírű Cirque du Soleil pedig két produkciójához is Jackson számaiból válogatott.

Jackson több mint kétszer annyit "keresett" 2013 októbere óta, mint a lista második helyén szereplő Elvis Presley, akinek éves bevételét 55 millió dollárra becsülik, míg Charles Schulz, a Charlie Brown- és Snoopy-képregények alkotója Jackson bevételeinek kevesebb mint harmadával, 40 millió dollárral került a harmadik helyre.

 

Forrás: Reuters, MTI