MSZP: Ez az utolsó esély

Budapest nem kér többet a Fideszből!

MH/MTI – 2014.09.28. 19:53 –

Október 12. évekig a választók utolsó esélye, hogy kinyilvánítsák akaratukat - fogalmazott Kunhalmi Ágnes, a szocialisták budapesti elnöke

.

Kunhalmi Ágnes szerint a Fidesznek van mitől tartania, mivel a budapesti választók tavasszal kinyilvánították: ez a város nem kér többet a Fideszből. Mint fogalmazott: Budapest természetes ellenlábasa a mostani kormányzatnak és a Fidesznek; tavasszal több váltani akaró szavazat született, és amikor a Fidesz látta, hogy a fővárosiak ennek az "esztelen és sehova nem vezető" várospolitikának megálljt parancsoltak, "csalárd módon megszerzett kétharmadával visszaélt, és egy újabb törvényt akasztott a fővárosiak nyakába, hogy megállítsa fővárosiak akaratát".

Az MSZP szerint azt látni, hogy az elmúlt négy évben a Fidesz gyengítette a főváros gazdaságát, és mindent megtesz azért, hogy politikai akaratnyilvánítását is megakadályozza - mondta Kunhalmi Ágnes, kiemelve: visszautasítják azokat a fenyegetéseket is, amelyek szerint ha nem a kormánypártok nyernek, elvonják a településtől a fejlesztési támogatásokat. Gajda Péter, Tóth József és Botka László baloldali városvezető, irányításuk alatt kimondottan nagy fejlesztések történtek, annak ellenére, hogy a Fidesznek van kétharmada - sorolta a példákat Kunhalmi Ágnes.