Széles Gábor: Komoly előrelépést tett a médiacsoportom

Az Echo Tv kilencedik születésnapját ünnepelte

Echo Tv, Széles GáborPintér Balázs – 2014.09.19. 16:34 –

„Nagyon komoly előrelépést tett a médiacsoportom az elmúlt évben” – jelentette ki Széles Gábor, lapunk és az Echo Tv tulajdonosa a televíziócsatorna kilencedik születésnapja alkalmából tartott ünnepségen.

Echo Tv születésnap

Széles Gábor úgy értékelt, hogy kifejezetten jó, stabil helyzetben van a médiacsoport, amely az elmúlt évek munkájának köszönhetően komoly tényezővé vált a médiapiacon. „A békemenetek révén ráadásul az is bebizonyosodott, hogy nagyon sok embert tud megmozgatni, az utcára vinni az Echo Televízió és a Magyar Hírlap jó célok érdekében. Sokan szeretik a műsorainkat, az írásainkat, sok helyen hivatkoznak ránk” – fogalmazott Széles Gábor, aki arról is szót ejtett, hogy a kormányzat részéről szintén olyan jelzést kapott, hogy „csak így tovább”.

Mint mondta, igazi csapatot alkotnak a munkatársak, összetartó társaság dolgozik a két médiumnál. „Szellemi bázis alakult ki itt, amely nemcsak a jobboldal, hanem az egész magyarság szempontjából meghatározó” – hangsúlyozta. Széles Gábor szerint bár sokszor érték támadások az elmúlt évek során a médiacsoportját, mára a televízió és a lap is ott tart, hogy inkább példát vesznek róluk, másolni akarják a műsorokat.