Dabason találták meg a kakucsi lány holttestét

Egy 20 éves férfit gyanúsítanak a gyilkossággal

MH – 2016.03.10. 17:32 –

Dabas külterületén találták meg annak a húsz éves lánynak a holttestét, aki március 5-én Budapesten tűnt el egy születésnapi buli után - jelentette a police.hu. A gyilkossággal összefüggésben a rendőrség egy 20 éves férfit fogott el, aki ellen emberölés miatt indult eljárás. 

rendőrség bilincs kakucsi Egy húszéves férfit gyanúsítanak a fiatal lány meggyilkolásával  fotó:police.hu A húsz éves Majoros Vivien múlt szombaton Budapesten ünnepelte a születésnapját, az egyik népligeti szórakózóhelyen. Hajnalban, fél öt tájban hagyta el a klubot, akkor a kamerák rögzítették mozgását, de utána eltúnt és azóta nem látták. A fiatal nő holttestét március 10-én a hajnali órákban találták meg Dabas külterületén, egy húsz kakucsi éves férfit pedig már őrizetbe is vettek gyilkosság vádjával.

Blikk információi szerint Vivien szembeszállt támadójával, nem hagyta, hogy megerőszakolják, a feldühödött férfi pedig megfojtotta. A Blikk szerint a rendőrök nagy erőkkel keresték a Népliget környékén és Kakucson is, ahova haza kellett volna érkeznie, hátha nyomára bukkannak.  A 20 éves férfi, aki szintén Kakucson élt, állítólag a lány gyerekkori barátja volt. Őrizetbe vették, ellene emberölés gyanújával indult eljárás.

Beismerte a gyilkosságot a Dabas mellett holtan talált lány ismerőse

Beismerte tettét az a kakucsi fiatalember, akit a múlt hétvégén a fővárosban eltűnt, majd csütörtökön holtan talált 20 éves lány meggyilkolásával összefüggésben fogtak el - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője az MTI-t. Beluzsárné Belicza Andrea korábban annyit közölt, hogy a nyomozók csütörtök hajnalban Dabas külterületén, egy erdős részen találták meg a szombatra virradóra eltűnt fiatal nő holttestét, a halálát az elsődleges adatok szerint idegenkezűség okozta.

A bűncselekménnyel összefüggésben egy 20 éves kakucsi férfit fogtak el, majd hallgattak ki - tette hozzá. A nyomozás érdekeire hivatkozva a szóvivő akkor további részleteket napközben nem árult el, később azonban arról tájékoztatott, hogy a 20 éves K. Bálint beismerte a gyilkosságot. A rendőrség szerint a férfi Dabas külterületén végzett nőismerősével, majd a holttestet a közeli erdőben rejtette el. A nyomozóhatóság kezdeményezte az őrizetben lévő fiatalember előzetes letartóztatásának elrendelésére gyilkosság megalapozott gyanúja miatt.

Sajtóértesülések szerint a szintén kakucsi fiatal nő barátaival születésnapot ünnepelt a fővárosi Népliget egyik szórakozóhelyén. Szombat hajnali négy óra harminc perckor rögzítette a hely ipari kamerája, amint telefonálás közben kiment az épületből. Ezt követően "mintha elnyelte volna a föld".