Hóesésben lehet korcsolyázni a Dubai Mallban

MH – 2016.03.01. 02:43 –

Február közepe óta páratlan attrakcióval várja látogatóit a híres Dubai Mall. A világ második legnagyobb bevásárlóközpontjában a rengeteg luxuscikket kínáló üzlet mellett egy olimpiai szabványnak megfelelő méretű jégkorongpálya is található, ahová az igazi téli élmény érdekében havazást is varázsolnak a korcsolyázóknak.

A jégpálya mostantól egész évben sajátos hóviszonyokkal várja a korcsolyázókat, hiszen heti három alkalommal csaknem két órán keresztül hullik a pelyhes a korcsolyázókra. Az üzemeltetők azzal, hogy havazásban lehet korcsolyázni, a New York-i élményt és hangulatot szeretnék megidézni a homokdűnék közelében.

A hóesésre a belépők száz dirhamba (kb. 7800 forint) kerülnek a felnőtteknek. Ez nem is olyan sok, főként, ha figyelembe vesszük, hogy hasonló időtartamra havazás nélkül is 60 dirhamba (kb. 4700 forint) kerül ez a szórakozás. A havas felár tehát mindenképpen megéri, ráadásul még élő DJ-produkció is jár a jegy mellé, amelyet meg lehet rendelni a neten.

A sísport szerelmeseinek a dubaji bevásárlóközpontokról természetesen a híres beltéri síparadicsom ugrik be elsőre. De amíg a sípálya a Mall of Emirates bevásárlóközpontban található, a hamisítatlan téli hangulatot árasztó koripálya, a Dubai Ice Rink, a Dubai Mall pláza része.