A DK már a főutcán masírozna

Gyurcsány lebontaná a polgári berendezkedést

Bán Károly – 2016.02.15. 01:23 –

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke be akarja engedni a bevándorlókat, támogatja az uniós betelepítési kvótát, el akarja törölni a családi adórendszert, az otthonteremtési programot, és fizetőssé tenné az egészségügyet – így reagált a Fidesz-frakció a DK elnökének szombati kongresszusi beszédére.

Közleményükben az áll, az ellenzéki politikus le akarja bontani a polgári berendezkedésért tett lépéseket, és visszarendezné a Gyurcsány-korszakot.

„A magyar hazafiak kötelessége megóvni a nemzetet és a hazát, megteremteni a sokak Magyarországát” – fogalmazott a bukott kormányfő, ismertetve pártja „Sokak Magyarországa” című programját. A távirati iroda jelentése szerint Gyurcsány „radikálisan mérsékelt politikáról” beszélt, úgy fogalmazott, „Magyarország jelenleg nem a történelem főutcáján masírozik, hanem a semmibe menetel.” A kis támogatottságú párt vezetője azt mondta, egy sor dolgot népszavazással döntsenek el, adják vissza a sztrájkhoz való jogot, ne engedjék, hogy a hatalmon lévők betölthessenek minden állami hivatalt, és „ha kell, ne engedjük, hogy az egyszerű többség köztársasági elnököt válasszon.”

 

A DK már a főutcán masíroznaGyurcsány lebontaná a polgári berendezkedést - Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció...

Közzétette: Magyar Hírlap – 2016. február 14.