Már Budapesten van Josh Brolin

A színész a Dűne remake-jének forgatása miatt érkezett hazánkba

MH – 2019.03.15. 16:37 –

Megérkezett Budapestre, és egy edzőteremből posztolgat az Instagramra Josh Brolin. A Bosszúállók: Végtelen háború, és még sok más filmsiker sztárja azt írja, nagyon várja a Düne remake-jének forgatását, és rengeteget edz hozzá.

Barbra Streisand mostohafia azt írja Instagram oldalán, hogy kegyetlenül szenved derékfájásától, ami jónéhány éve okoz számára nehézségeket. Majd hozzáteszi, hogy amióta egy fitness alkalmazást használ, egész jól van.

josh

 

A világsztár már otthon szépen kigyúrta magát. Akik követik, láthatták, hogy rendszeresen posztolt izmairól  képeket. Emellett felsorolja testének gyenge pontjait. Azt írja, hogy élete során a dereka és a lába miatt szenvedett a legtöbbet.

Mindeközben életmód- és más tanácsokat is ad. Azt írja, sokan megfeledkeznek arról, mennyire fontos lenne a derekukat nyújtani, erősíteni, hogy elkerüljék a fájdalmakat, amiket ő rendszeresen átél.

Majd arról ír, hogy mennyire nem szereti, ha 50 évesen nincs tennivalója. A filmsztár, akinek nemrég született meg harmadik gyermeke, írása végén azt tanácsolja sokezer rajongójának, hogy ha lehet, hetente mozogjanak ötször legalább egy fél órát, de legyen egy nap, amikor lazítanak és mindenképp olvassanak, és nézzenek meg egy jó showműsort. 

A Düne remake-jéről azt írja, alig várja már, hogy újra Denis Villeneuve-vel forgasson.  Az Érkezés és – a részben Budapesten forgatott – Szárnyas fejvadász 2049 rendezője, Denis Villeneuve Magyarországon készíti el a Dűne remake-et.

A filmre 1976-ban a legendás Dino De Laurentiis szerezte meg a jogokat, aki pont Ridley Scottot, a Szárnyas fejvadász rendezőjét kérte fel a mozi megrendezésére, aki végül, a lassú előkészületek miatt hét hónap után otthagyta a produkciót. Mielőtt a jogok lejártak volna, a producer felkérte David Lynch-et a rendezésre, így végül 1984-ben végre bemutatták a Dűnét, ami viszont akkoriban bukásnak számított: alig 30 millió dollárt szedett össze, és a kritikusok sem szerették, csak jóval később vált belőle kultfilm.