Dave King és csapata Budapestet is célba vette

Már kaphatóak jegyek a Flogging Molly koncertjére

2019.02.22. 11:38 –

A Budapest Park idén is minden igényt kielégítő programmal készül a nyári koncertszezonra; s nem árt résen lenni annak, aki nem akar lemaradni kedvencei fellépéséről, hiszen máris vannak olyan koncertek, amelyekre nem lehet jegyet kapni.

Flogging Molly

A kelta-punk egyik jeles képviselője, a Flogging Molly, ahogyan arról már beszámoltunk, július 3-án teszi tiszteletét Budapesten. Dave King és csapata nem ismeretlen a budapesti közönség számára; láthattuk már őket önálló koncertet adni, de több ízben voltak a Sziget Fesztivál fellépői is. Viszont teljesen mindegy, hogy milyen körülmények között léptek fel, egy dolog teljesen biztos volt; nevezetesen, hogy annak, aki bemerészkedik egy Flogging Molly-koncertre, elképesztő élményben lesz része. Nem mindennapi látvány, ahogyan a kedves nagypapát idéző, fehér ingben feszítő King egyszerre a húrok közé csapva iszonyatos tánctempót kezd diktálni, ami aztán a buli teljes időtartama alatt nem is hagy alább.

Aki nem akar lemaradni az élményről, jól teszi, ha idejekorán beszerzi a belépőjét: a jegyértékesítés ma kezdődött, az érdeklődők a Budapest Park Facebook-oldalán, illetve a Park honlapján is megvásárolhatják a jegyeket.