Ismét tüntet Budapesten a Soros-lista

Hidvéghi Balázs: Ezeket a pártokat és a politikusokat az köti össze, hogy mindannyian a bevándorláspárti oldalra álltak

MH/MTI – 2019.02.10. 14:37 –

Ismét  tüntet Budapesten a Soros-lista - így értékelte a vasárnapi demonstrációkat Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója újságíróknak

"Gyurcsány vezetésével, a szocialistákon át a Momentumig, Hadházy Ákos, Karácsony Gergely kéz a kézben a Jobbikkal adnak elő egy közös színjátékot" - fogalmazott Hidvéghi Balázs. 

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint valójában ezek a politikusok mind "feliratkoztak a Soros-listára" és mindannyian bevándorláspártiak. 

Rámutatott: három és fél hónap múlva európai parlamenti választások lesznek, amelynek a tétje óriási, hiszen az emberek véleményt mondhatnak a bevándorlásról.     

"Ezeket a pártokat és a politikusokat az köti össze, hogy mindannyian a bevándorláspárti oldalra álltak. Ha rajtuk múlna, akkor Magyarországból is bevándorlóországot csinálnának, és készek alávetni magukat a Brüsszel és a Soros-hálózat minden elvárásának, ezért ma már odáig mennek, hogy a baloldaliak egy náci párttal együtt tüntetnek Budapesten" - mondta.

Hidvéghi Balázs kijelentette: a bevándorláspárti politika ellen az egyedüli védelmet a Fidesz-KDNP adja. "Mi a magyarok oldalán állunk, nemet mondunk a bevándorlásra" - közölte.

Lezárták a tüntetők a Lánchidat
Ahogy már beszámoltunk róla a csoport reggel nyolctól gyülekezett az MTA előtt, majd szegényes létszámukkal autóval és gyalogosan mentek fel a hídra. Nem sokkal később a rendőrség lezárta a hid két végét.

A rendőrség tiltó határozata ellenére a bíróság megengedte az ellenzéknek, hogy reggel nyolctól este tízig akár öt ember is lezárhassa a Lánchidat -írja az Origo.

A bíró szerint ez nem aránytalan forgalomkorlátozás, mert van másik híd is.

Így ma húsz ember megbénítja egy egész napra a belső kerületek közlekedését.

A tüntetések miatt káosz a közlekedésben: Tüntetés miatt szakaszosan és időszakosan lezárják 13 óra 45 perctől 17 óráig  a Hősök tere – Andrássy út – József Attila utca – Széchenyi tér – Lánchíd útvonalat. 17 órától 18 óráig a Budapest  a Szent György tér – Dísz tér – Hunyadi János út – Clark Ádám tér – Lánchíd – Széchenyi tér – Apáczai Csere János utca útvonalat.