Megállapodást kötött az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség és az amerikai Republikánus Párt ifjúsági szervezete

A két tömörülés vezetője Orbán Viktor miniszterelnökkel is találkozott az Országházban

MH/MTI – 2018.11.21. 15:57 –

Megállapodást kötött azt Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) és az amerikai Republikánus Párt ifjúsági szervezete, a YRNF (Young Republican National Federation).

iksz republikánusok új leadJason Emert, Young Republican National Federation vezetője, Orbán Viktor miniszterelnök, Lauren Emert, Jason Emert felesége, valamint Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke. Fotó: IKSZA mai napon Nacsa Lőrinc országgyűlési képviselő, az IKSZ elnöke és Jason Emert a YRNF vezetője az Országházban tárgyalt a két szervezet együttműködési lehetőségeiről és az aktuális politikai helyzetről. Beszéltek arról, hogyan lehet bevonni a fiatalokat a politikába és elősegíteni részvételüket a döntéshozatalban, valamint versenyképes környezetet teremteni számukra - áll az IKSZ által szerdán délután kiadott közleményben.

A megállapodásban leszögezték, hogy a fiatalok szintjén is erősíteni kell a jó magyar-amerikai kapcsolatokat a politika és a gazdaság-kereskedelem területén. Fontos területként jelölték meg a fiatal vállalkozók segítését és a fiatal családosok támogatását, valamint a hagyományos értékek melletti kiállást.

A két ifjúsági vezető találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel, aki bátorította az együttműködést.