Márton napi ünnep borfesztivállal

Novemberben ismét vár a főváros legizgalmasabb Márton napi programja

MH – 2018.11.07. 13:00 –

Pénteken és szombaton “afterpary” szárja a napokat, előzőn az Anna and the Barbies, majd másnap a Maszkura és a Tücsökraj zenéjével.

GellértVálogatott söröket kóstolhatunk, s csak másnap fordulunk rá az igazi borfesztiválra, mert ugye „sörre bor, mindenkor". Emellett persze minőségi pálinkákból is lesz elég olyannyira, hogy a rendezvényére belépők korlátlan mennyiségben kóstolhatjuk a sört, bort, pálinkát.

Már attól izgalmas a Gellért szálló borfesztiválja, hogy egy szálloda ad helyt egy ilyen jellegű rendezvénynek és nem csak egy szálloda, hanem Budapest egyik legszebb szecessziós, a XX. század történelmét végig kisérő épülete, királyok, politikusok, filmsztárok kedvenc szállodája.

2018-ban a borfesztivál az ország ikonikus szállodájának százéves születésnapját ünnepli, amikor a közkedvelt és izgalmas borünnep élettel tölti meg a történelmi színfalakat, és a fesztiválozók a kiváló borok korlátlan kóstolása mellett élvezhetik a lélegzetelállító helyszíneket, mintegy 3000 m2-en.

A Százszorséf lakosztályétteremben ismét Michelin-csillagos séf, méghozzá Palágyi Eszter, készíti a prémium kategóriás menüt. A Száz százalék Gellért borvacsora séfjei kreativitásukkal és a fogásokhoz illő borokkal ünneplik a Gellért évszázados vendéglátását, és a Száz liba egy sorban Márton napi Sunday brunch felvonultatja a legkedveltebb libaételeket.

Jegyek a következő linken érhetőek el: http://www.borfesztivalgellert.hu/jegyek/