Soros György szervezete miatt maradhatott az országban az erőszakoló migráns

A határon jelenleg is kemény munka folyik az érkező bevándorlók útba igazításával kapcsolatban

MH – 2018.09.18. 10:35 –

Az afgán származású migráns furcsa módon írásban kérte Soros György szervezetének pártfogását.

afgán erőszakoló lead

Ahogy már beszámoltunk róla Sarhadi Bilal Ahmad, afgán menekült, szeptember 9-én megerőszakolt egy nőt egy belvárosi gyorsétterem mosdójában. Az ügy kapcsán gyorsan kiderült, hogy S. B. Ahmad további két alkalommal mutogatta a nemi-szervét, illetve az index értesülései szerint továbbá még egy nő esett áldozatául, még augusztus elején, az erőszakoló migránsnak.

A Soros Györgyhöz tartozó hazai, civilnek tűnő szerveztek minden erővel azon dolgoznak, hogy minél több migránst hozzanak be a tranzit zónából az országba. Így nem meglepő, hogy a Helsinki Bizottság még 2017-ben jogi segítséget adott az erőszakoló migránsnak, hogy Magyarországon maradhasson.

Helsinki Bizottság

Fotó: helsinki.hu

A 2018. 09. 18. napján közölt Soros György szervezete miatt maradhatott az országban az erőszakoló migráns című cikkünkben tévesen állítottuk, hogy a Helsinki Bizottság jogi segítségnyújtása miatt maradhatott az országban a szexuális erőszak elkövetésével gyanúsított afgán férfi, mert a Helsinki Bizottság, vagy annak alkalmazottja, illetve megbízottja az érintett afgán személy jogi képviseletét menekültügyi eljárásban nem látta el.

És mint az köztudott a hazai soros-hálózat markáns zászlóvivője sikerrel járt. Ezt, pedig S. B. Ahmad hogy máshogy hálálná meg, minthogy nőket erőszakol meg?

Továbbá az is kiderül, hogy az Origo birtokába került továbbá az a szövegrészlet, amelyből megtudjuk, hogyan kérte Ahmad a Soros-szervezet pártfogását:

Alulírott Sarhadi Bilal Ahmad, ügyvédet szeretnék fogadni a Helsinki Bizottságból, hogy az ügyemben segítsen engem. 2017.08.30.

A kérése gyorsan megértő fülekre talált, Sorosék gondolkodási idő nélkül támogatást adtak neki, és kisegítették a pácból.

De vajon honnan értesült az afgán migráns arról, hogy Magyarországon léteznek, külön erre specializálódott szervezetek? És kitől kapott tájékoztatást, hogy kihez kell fordulni? Honnan tudta, hogy a Helsinki Bizottság ilyen ügyekkel foglalkozik?

A válasz pedig nyilvánvaló.

A határon jelenleg is keményen megy a munka az újonnan érkező bevándorlók útba igazításával kapcsolatban. Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága fizette a bevándorlóknak szóló tájékoztató füzetet, amely a migránsoknak tájékoztatást, arról, hogy hogyan juthatnak be a legkönnyebben Európa szívébe. Egy ilyen példányban olvashatott az erőszakoló S. B. Ahmad is a Helsinki bizottságról.

Valamint sokatmondó Helsinki Bizottság ideológiai irányultságára nézve, hogy a Sargentini-jelentést megelőzően a Helsinki társelnöke, Pardavi Márta, Judith Sargentini holland bevándorláspárti európai parlamenti képviselővel feltehetően a Magyarországot elítélő dokumentum kapcsán egyeztetett.