Dippold Pál9/12

Álláspont. George Soros osztja az észt, meg a pénzt, csapatai hadrendbe állnak, és Európa hipp-hopp teli lesz ázsiai és afrikai emberekkel

Dippold Pál – 2018.09.11. 03:46 –

Nyilván csupán a véletlennek köszönhető, hogy az Egyesült Államokat 2001. szeptember 11-én ért pusztító terrortámadás évfordulója után egy nappal akarnak szavazni Strasbourgban az Európai Parlamentben arról, hogy Magyarország beillik-e vagy sem az európai értékeket képviselő országok közé.

A sokat emlegetett 9/11 nagy, fájdalmas sebet ütött a nyugati demokráciákon. Békés civilek haltak meg a fanatikus iszlamisták támadásakor. Azt most hagyjuk, hogy valójában kik is voltak a tettesek, maradjunk a hivatalos változatnál: muszlim harcosok. Európa mostanában hasonló helyzetben van, beszüremkedtek és gyilkolnak a dzsihadisták. Igaz, nem utasszállító repülőgéppel, hanem autókkal, robbantásokkal, Kalasnyikovokkal és késekkel. Három év alatt csaknem félszáz civil áldozat.

Amikor 2015-ben Magyarországon átcsörtetett a terroristákat is magában foglaló migránstömeg, úgy döntöttünk, hogy nem kérünk sem a csürhéből, sem az erőszakból, sem pedig az európaitól szokásaiban, viselkedésében, törvényeiben, azaz kultúrájában teljesen eltérő bevándorlótömegből. A magát civilizáltnak gondoló álhumánus Nyugat azonban milliószámra fogadta be a jólét felé trappolókat. Senki nem kérdezte, honnan van pénzük az útra. Ki pénzelte ezt? Csak nem George Soros, az agyafúrt tőkespekuláns? Sok jel utal arra, hogy igen, ő áll Európa szétrohasztásának terve mögött. Az általa fizetett civil szervezetek, a semmiféle társadalmi meghatalmazással nem rendelkező, emberbarátnak álcázott martalócok, a Migration Aid, a Nyílt Társadalom Alapítványok, a hirtelen tengerszeretővé vált Orvosok Határok Nélkül, meg a többiek.

George Soros osztja az észt, meg a pénzt, csapatai hadrendbe állnak, és Európa hipp-hopp teli lesz ázsiai
és afrikai emberekkel. Őket, ugyebár, kötelességünk integrálni. Három évvel ezelőtt többségük még magasan képzett értelmiségiként, szakmunkásként szerepelt a híradásokban. Mára kiderült, többségük analfabéta, sem beilleszkedni, sem dolgozni nem akaró, amúgy meg képességei alapján nem is tudó tömegről van szó. Ittlétük, ahogy múlik az idő, egyre nagyobb feszültségeket okoz az őket befogadó országokban. Erőszakos cselekedeteik azonban egyre inkább az igazság kimondásáig viszik el az európai népeket. Nem lehet már elmismásolni a kölni nőkön tett gyalázatot, a párizsi és brüsszeli tömeggyilkosságokat, Barcelona, Berlin, Nizza és London autós ámokfutásait, és nem lehet már tovább tűrni az eddig békés hétköznapokat megmérgező fenyegetettséget.

Az Egyesült Államok kegyetlenül megtorolta a 9/11-et.

Az Európai Unió idióta módon vitatkozgat azon, hogy kellő módon érvényesülnek-e az általános emberi szabadságjogok a szövetség területén. A George Sorossal bizonyítottan szoros kapcsolatban álló politikusok szerint Magyarországon például nem. Nálunk, az erről hazug jelentést összeállító Judith Sargentini szerint gyilkolják a jogállamiságot, sárba tapossák a szabad sajtót, és lopnak az országot vezető politikusok. Bizonyítéka minderre egy darab sincs.

Az Egyesült Államokat ért terrortámadás után napra pontosan tizenhét évvel vitázni akarnak arról, Magyarország méltó-e az európaiságra. Ez a piszkos színjáték semmi mást nem takar, mint annak bosszúját, amit hazánk okozott a pökhendi brüsszeli liberálisoknak, zöldeknek és anarchistáknak, vagyis a baloldaliaknak azzal, hogy déli határkerítésünk megépítésével, a magyarok érdekeit szolgáló törvényekkel és példátlan gazdasági sikereivel éppen saját állampolgárai, és nem mellesleg az európaiak érdekeit, jogait és szabadságát védi.