Ilyen volt az EFOTT nulladik napja

Nem kímélte az időjárás a Velencei-tó partján bulizókat

MH – 2018.07.12. 14:10 –

Az időjárás az EFOTT-nak sem kedvezett idén, szürke, nyirkos eső nyomta el a kezdeti energiákat. Érezhető volt, hogy mindenki próbált rákapaszkodni a fesztivál feeling-jére, de a diétás 0. nap nem sokat segített ebben, ha a programokat tekintjük.

Viszont, ha az árakat tekintjük, akkor egyértelmű, hogy az EFOTT egyik nagy erőssége, hogy pénztárcabarát: 0.6L Soproni: 490 Ft, 0.4L cider 490 Ft, egy gyros 1000.-, zongorista burger 1200.-, szóval, ami igazán ment a szerdai napon, az nem más, mint a fogyasztás. Programok szempontjából a 01:00-kor kezdődött Necc Party volt az, amit mindenki igazából várt, ekkor kapott el mindenkit az a tudat, hogy hé, egy fesztiválon vagyunk!

Az esti mulatozás előtt óriáskivetitőn lehetet követni a horvát-angol meccset, az időjárás ellenére pedig sokan kihasználták a sportlehetőségeket, többen röplabdáztak, strand kéziztek, mini ping-ponggal játszottak és minigolfoztak is.

Csak rá kell nézni a csütörtöki nap fellépőire és egyértelművé válik, hogy az EFOTT igazi része ekkor kezdődik. Az első nap legjobban várt koncertjei: DUB FX, Irie Maffia, Jessie J, ByeAlex és a Slepp, Anna and the Barbies, Fish! stb. Mindenki megtalálja a kedvére valót!

Ha az volt a cél, hogy tűkön ülve várjuk az első (vagy harmadik?) nap koncertjeit, akkor sikerült, de talán elég lett volna a szerda elé, kedd nélkül.