Fidesz: Gyurcsányék most is a Soros-hálózatot féltik a magyar emberek helyett

Oláh Lajos DK-s képviselő közleményére reagált a kormánypárt

MH/MTI – 2018.06.23. 15:18 –

Gyurcsányék most is a Soros-hálózatot, nem a magyarokat féltik – közölte szombaton délután a Fidesz Oláh Lajos DK-s képviselő korábbi közleményére reagálva.

Gyurcsányék, ahogy mindig, úgy most is a bevándorlást szervező Soros-hálózatot, és nem a magyar emberek biztonságát féltik. A baloldal - szembe menve a magyar emberek akaratával  - változatlanul bevándorláspárti, a parlamentben nem támogatták a Stop Sorost és a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást sem. Ha rajtuk múlna, bevándorlóországot csinálnának Magyarországból – áll a Fidesz közleményében.

Oláh Lajos az Európa Tanács Velencei Bizottságának pénteken kiadott szakvéleménye kapcsán azt írta: A testület szerint a Stop Soros törvénycsomag olyan tevékenységeket nyilvánít bűncselekménynek, amik nincsenek kapcsolatban a bevándorlással, így a szabályozás ellentétes az Emberi Jogok Európai Egyezményével. A Demokratikus Koalíció álláspontja szerint mindez újabb szégyen és nemzetközi presztízsveszteség Magyarország számára – fogalmazott Oláh Lajos.