Vb 2018: Argentína - Horvátország - Élő

A kiesés szélére kerültek Messiék, Horvátország megalázta őket! 0-3

MH – 2018.06.21. 19:40 –

Nagy kérdés, hogy Sampaoli megtalálja-e legjobb tizenegyét, vagy sikerül-e Lionel Messinek megtörnie a gólcsendet, mert még ilyen együttessel is búcsút inthet Argentína a vébének.

Horvátország erőfeszítés és nagyobb nigériai helyzet nélkül lehozta előző meccsét, de az öngólon és tizenegyesen kívül a világ egyik legjobb középpályája, a Luka Modric, Ivan Rakitic, Ivan Perisic-banda alig tudott nagyobb helyzetet kialakítani. Most varázsolnak szomszédaink?

A hírek szerint az argentinoknál az izlandi meccshez képest átalakítják a csapatot: három védővel állnak fel és több gyengén teljesítő játékos, például Angel di Maria is kimarad.

Argentin részről mindenképp fontos lenne az izland elleni távoli lövések minimalizálása. A vélhetően Izlandnál támadóbb szellemben fellépő, és a szellős védekezésre hajlamos horvátok ellen borítékolható, hogy Agüeróéknak ennél jobb lehetőségeik lesznek.

argentin horvat

A kezdők (kattintásra nagyítható!)

20:00 - Argentína - Horvátország

Elkezdődött a mérkőzés!

20. perc - Nincs még gól, rengeteg hibával játszanak az argentinok, a horvátok sincsenek a toppon, elég óvatosan kezd mindkét csapat.

30. perc - Pérez hét éve nem lőtt gólt a válogatottban, érthető miért, ordas nagy helyzetet bénázott el, az üres kapu mellé lőtt. 
 
argentína horvátország
Fotó: FIFA World Cup Facebook
 
33. perc - Mandzukic se érti, hogy hagyta ki, de öt méterről a kaput se találta el a fejese.
 
45+2. perc - Nem jobb Argentína, mint Izland ellen volt, a horvátok jobban játszanak, igaz, jól elszerencsétlenkedték az utolsó támadást a féidőben.
 
Jön a második félidő!

53. perc -GÓÓL: Rebic

Caballero kapus borzasztóan adta ki a labdát, felpörgette Rebic előtt, aki szép mozdulattal bevágta fölötte. 0-1 Horvátországnak. Bejött Pavón és Higuaín, vajon tudnak segíteni a csapatnak?
 
76. perc- Kétségbeesett lett az argentin csapat, nagyon akarják a gólt, de nem történik semmi. 

Nem bírja már idegekkel az argentin kapitány, ledobta a zakót, izompólóban rohangál az oldalvonal mellett.

80. perc - GÓÓL: Modric  

Eldöntötte a Real középpályása, 25-ről lőtt hatalmas gólt.

85. perc -Otamendi vesztette el a fejét, a földön fekvő Rakitic kobakjába rúgott bele, nagy veszekedés után rúghatták a szabadot, kapufa.

92. perc - GÓÓL: Rakitic

Bosszút állt a Barcelona középpályása, egy kontra után hárman voltak a horvátok, az argentin védők azt sem tudták merre fussanak, simán átjátszották őket, a kapust kipasszolgatták, Rakitic belőtte. 0-3

Nincs visszaút ma, nem maradt sok remény a vébén, Argentína most még nem esett ki, de a csodával határos lenne, ha továbbjutna a csoportból.

95. perc - VÉGE