Tippelje meg, ki nyeri a vb-t!

Fogadás. Új játékot és akciókat tervez a Szerencsejáték Zrt.

Velkei Tamás – 2018.06.13. 01:08 –

A Szerencsejáték Zrt. számára a futball-világbajnokság időszaka kiemelten fontos fogadási időszaknak számít, amelyre újításokkal, különleges akciókkal és új játék bevezetésével készül a társaság.

A 2006-os németországi labdarúgó-világbajnokság ideje alatt még csupán 1,6, négy éve már 10,7 milliárd forint folyt be a vb-mérkőzésekre feladott fogadásokból. Nem meglepő, ha a Szerencsejáték Zrt. az idén is számos újítással kedveskedik a futballrajongóknak a húszéves Tippmixen, illetve az egyetlen legális hazai online sportfogadási oldalon, az ötéves TippmixPrón lebonyolított fogadások esetében.

Ilyen például a hosszú távú fogadások lehetősége, így több mint száz fogadási lehetőség közül választva már a világbajnokság előtt megtippelhetjük, melyik csapat nyeri a tornát, ki lesz a gólkirály, vagy hogyan szerepelnek az egyes válogatottak. Természetesen a vb-mérkőzések előtt is fogadhatunk, csaknem száz lehetőség közül választva mérkőzésenként. Tippelhetünk arra, lesz-e 11-es a találkozón, vagy hány szögletet rúgnak a csapatok, de akár arra is, hogy 11-esekkel dől-e el a továbbjutás sorsa. Újdonság, hogy minden találkozóra élőben is lehet fogadni, miközben folyamatosan nyomon követhetjük, miként változnak az oddsok.

A világbajnokság alatt interneten is összeállíthatjuk a fogadásainkat, amelyeket ezután egy kód segítségével, sorban állás nélkül adhatunk fel a lottózóban. A Tippmix országos online nyereményjátékában egy regisztrációval és a szelvény számának feltöltésével Volkswagen gépkocsikat, pénz- és egyéb nyereményeket sorsolnak ki. A Tippmixprón exkluzív utazásokat lehet nyerni a világbajnokság korábbi helyszíneire, Brazíliába, Japánba és Mexikóba. Újdonság az Edzők Ligája elnevezésű, ingyenes napi játék, amellyel bármelyik futballrajongó kipróbálhatja magát edzőként.

A Tippmix Tv megújításával az aktuális élő meccseken már a mérkőzéshez tartozó fogadási ajánlatok is láthatók lesznek. Ráadásul a megszokott M4 és Duna csatornák mellett úgynevezett perform live streamek közvetítéseit is nézhetik a fogadók.