Hugh Grant megnősül

A megrögzött agglegényként számon tartott színész 6 év együttélés után veszi feleségül svéd kedvesét

MH/MTI – 2018.05.21. 14:45 –

Megnősül Hugh Grant Golden Globe-díjas brit filmsztár, akit a bulvársajtó eddig megrögzött agglegényként emlegetett. 

hugh grantHugh Grant. Fotó: ReutersAz 57 éves színész és svéd élettársa, a 39 éves Anna Eberstein küszöbönálló esküvőjét Notting Hill londoni kerület anyakönyve hivatala hirdette ki, mivel a párnak ebben a felkapott negyedben van háza.

A házasságkötés pontos ideje nem ismert, de a brit törvények szerint az esküvőt az egybekelést megelőző három héten belül kell kihirdetni. 

"Ez egy olyan nap, amelyről Grant barátai közül senki sem hitte volna, hogy valaha is bekövetkezik" - idézte hétfőn a The Sun című bulvárlap a Négy esküvő és egy temetés című vígjátékkal világhírűvé vált színész környezetét. 

Az agglegény Grant és elvált partnere hat éve él együtt, és már van három gyermekük, ezen kívül a színésznek van még két gyermeke Tinglan Hong kínai színésznőtől. Grant sokáig járt együtt Liz Hurley brit színésznővel is.

A brit filmsztár leendő neje valaha az ESPN amerikai sportcsatorna producere volt, jelenleg az Ace&Me gyermekruhamárka svéd részlegénél igazgató. 

Hugh Grant nem sokkal az 50. születésnapja előtt egy interjúban még azt mondta, fél, hogy "szomorú és magányos öregember" lesz belőle.