Hitleri jelmondatot varratott magára a Jobbik elnökének fia

Csütörtökön folytatódott a Sneider-fiúk büntetőpere

MH – 2018.05.17. 12:32 –

 Napvilágra került egy fotó, amelyen a Jobbik vezetőjének egyik fia az SS hírhedt jelmondatával, a Becsületem a Hűség felirattal a mellkasán látható.

sneider-gyerek

A tanúk meghallgatásával folytatódik csütörtökön az a büntetőper, amely kedden kezdődött a Betyársereg öt tagja és egy hatodik társuk ellen az Egri Járásbíróságon. A vádlottak között van Sneider Tamás, a Jobbik elnökének két fia is.

A vád szerint romákat terrorizálhattak a szélsőjobbos szervezet „színeiben”, amely a Sneider-fiúk szerint csupán egy baráti, sportolni vágyó fiatalokból álló társaság.
A Ripost nyilvánosságra hozott egy fotót, amelyen a Jobbik vezetőjének egyik fia az SS hírhedt jelmondatával, a Becsületem a Hűség felirattal a mellkasán látható.

A lap úgy értesült, hogy a Sneider fiúk édesapjuk szkinhedmúltját követve lettek megszállottjai a náci tanoknak. Vélhetően ennek hatására dönthetett úgy az idősebb fivér nemrégiben, hogy magára varratja az SS, a Schutzstaffel a hírhedt halálfejes náci kommandó jelmondatát.

Az SS a Hitler-féle Nemzetiszocialista Német Munkáspárt katonai és védelmi szervezete volt, sokak szerint egyike volt a történelem során megalakított leghírhedtebb és legkegyetlenebb félkatonai / katonai alakulatoknak. Árulkodó, hogy második világháború után főként SS-tiszteket vontak felelősségre háborús és emberiség elleni bűncselekményekért, kevésbé a reguláris hadsereg, a Wehrmacht katonáit.