Németh Szilárd: A rezsicsökkentésről szóló vitanap az ellenzék kétségbeesett kampányakciója

A Fidesz alelnöke szerint a baloldal mindig mást mond ellenzékben, és mást cselekszik kormányon

MH/MTI – 2018.03.18. 16:48 –

A Fidesz szerint az ellenzék által a rezsicsökkentésről kezdeményezett parlamenti vitanap "egy kétségbeesett és hazug kampányakció".

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke vasárnap a közmédiának nyilatkozva azt mondta, az ellenzék most ugyan beszél a rezsicsökkentésről, de amikor kormányon voltak, akkor ennek az ellenkezőjét cselekedték, folyamatosan emelték a megélhetési költségeket.
"A baloldal mindig mást mond ellenzékben és mást cselekszik kormányon" - értékelt a politikus, emlékeztetve, hogy a baloldali kormányok alatt tizenötször emelték a lakossági gáz árát, holott korábban azt ígérték, hogy nem lesz gázáremelés.
Németh Szilárd utalt arra is, hogy akik most "fűt-fát ígérnek", azok egyetlen egy rezsicsökkentéssel kapcsolatos törvényt sem szavaztak meg. "Gyurcsány, Karácsony és Szél Bernadett ezek közé a hazugok közé tartozik" - mondta a kormánypárti politikus.
Ha az ellenzék hatalomra kerülne, eltörölné a rezsicsökkentést, hiszen ők sosem a magyar családok érdekeit szolgálják - jelentette ki a Fidesz alelnöke.