Shane Tusup bocsánatot kért + VIDEÓ

Hosszú Katinkát meglepték férje magyarul elmondott szavai

MH – 2018.01.12. 10:04 –

A csütörtök esti Év sportolója gálán az év edzője Shane Tusup, Hosszú Katinka férje lett, aki könnyeivel küszködve kért bocsánatot az országtól, amiért a munka hevében elszaladt vele a ló és nem viselkedett úgy, ahogyan az egy példaképhez illik, majd köszönetet mondott egész Magyarországnak. 

Az edző többek között azt mondta:

"Hibáztam. Sokakat megbántottam viselkedésemmel, tőlük is elnézést kérek. Azt hittem, Rio után a múlt év könnyebb lesz, de sokkal nehezebb lett. Dolgoztunk tovább, mert abban vagyunk a legjobbak – mert abban a LEGJOBBAK vagyunk."

Tusup az elhangzott beszédét a Facebookon is közzétette: 

Hosszú Katinka, az év női sportolója az M4-nek nyilatkozott a csütörtök esti gála után, s az interjúban nem kerülte meg a magánéletét érintő kérdést sem, noha furcsállja, hogy már az is hírnek számít, ha egyedül megy az uszodába.

"Meg kell tanulniuk kezelni ezt a helyzetet, mert mi is részesei vagyunk annak, hogy ennyire népszerűek lettünk, hiszen aktív volt a jelenlétük a közösségi oldalakon. Voltak a sikerek, vannak nehéz időszakok is. Dolgozunk a megoldáson” - mondta az úszónő, hozzátéve: Shane magyarul elmondott szavai meglepték és azok "mindenképpen adnak egy emocionális lökést".