Újabb nevekkel állt elő a Nova Rock

Az igazi rajongók már tudják, hol lesznek június derekán

MH – 2017.12.14. 12:55 –

Noha a mostani hőmérsékletekről senkinek sem jutnak eszébe a forró nyarak, a bulik és a fesztiválok, a rendezvényszervezők mégsem tétlenkednek, aki teheti, igyekszik idejekorán közzétenni a nyári programot.

nova rock

Nincsenek ezzel másként a nickelsdorfi Nova Rock szervezői sem: egy hónappal az első nevek után már azt is tudatták, hogy kire számíthatunk még a szélerőművek árnyékában. Az osztrák-magyar határsávban otthonra lelt fesztiválon fellép a Prodigy, Billy Idol, a Billy Talent, a Megadeth, a Passenger, Jonathan Davis, a Dead Cross, Brian Fallon és a The Howling Weather, a Black Stone Cherry, a Nothhing But Thieves és még sokan mások.

A tizennegyedik alkalommal megtartandó Nova Rock június 14-én kezdődik, s csak emlékeztetőül közöljük, hogy a Toten Hosen, az Avenged Sevenfold, a Volbeat és az Iron Maiden, Marilyn Manson, a Rise Against, a Limp Bizkit, a Parkway Drive, a Bullet for my Valentine, Skillet, az Arch Enemy, a Hollywood Undead, az Asking Alexandria, az Anti-flag fellépéséről már egy hónapja tudunk. Jegyek már kaphatóak, akár karácsonyi ajándéknak is jók lehetnek…