Havas tagadja, hogy Baukó neki dolgozott volna

Baukó Évának tanúi vannak állításaira

MH – 2017.12.07. 11:01 –

Havas Henrik egy tévényilatkozatban azt mondta: az őt szexuális zaklatással vádoló Baukó Éva nem volt a személyi asszisztense.

Ahogyan arról már beszámoltunk, az egykori valóságshow-szereplő Baukó Éva verbális szexuális zaklatással vádolja az ismert televíziós személyiséget, Havas Henrik viszont eddig annyival intézte el a vádakat, hogy „lesz...m“, szerdai könyvbemutatóján mégsem jelent meg. Ugyanakkor Havas Henrik az N1 TV-nek azt mondta: Baukó sohasem dolgozott nála, soha nem volt a személyi asszisztense, a lánynak „az apukáját vagy a nagyapját“ ismerte.

Baukó Éva a csütörtökön megjelent Borsnak azt mondta: tanúkkal tudja igazolni, hogy volt főnöke hazudik, amikor azt mondta: nem is dolgozott nála. S bár fizikai atrocitás nem történt, állítása szerint Havas verbálisan rendszeresen zaklatta abban az öt hétben, amíg az asszisztenseként dolgozott.

baukó

 

 „Rengeteg támadást kaptam, de ezeket már megszoktam az évek során“- mondta a Borsnak a valóságshow-szereplő, aki azt is leszögezte: „Szeretném tisztázni, hogy tanúim is vannak arra, hogy Havas Henrik személyi asszisztense voltam. Henriknek volt egy Krisztián nevű sofőrje, aki mindenhova furikázta őt, és szintén tudott rólam. Havas még Liptai Claudiának is úgy mutatott be, mint a személyi asszisztense, de amikor műsora volt a Story TV-n, a felvétel után ott is mindenki az asszisztenseként ismert meg. Nem tudom, hogy nem képes emlékezni erre. Ráadásul sem apám, sem egyik nagyapám sem volt téglagyár-igazgató.”

A Bors emlékeztet: Havas Henrik az N1TV videó­jában azt is felemlegette, hogy hetekkel korábban Baukó azt nyilatkozta, őt nem molesztálta senki. Baukó Éva egy Facebook-videó­ban kifejtette, hogy ezt úgy értette, ha ő valamikor lefeküdt volna egy főszerkesztővel vagy befolyásos médiaszemélyiséggel, akkor már régen műsorvezető lenne.