Pár éve még zsidózott, most a megosztottság miatt aggódik Apáti

A jobbikos politikus korábbi rádiónyilatkozatában még mint a „nemzeti radikális párt képviselője” a zsidók gazdasági és politikai térnyerése miatt aggódott

MH – 2017.11.14. 11:06 –

A Jobbikon kívül az összes párt a zsidóknak asszisztál, Magyarország az izraeliek szabad prédájává vált – fejtegette Apáti István jobbikos országgyűlési képviselő a Szent Korona Rádió egy 2011-es műsorában. Idén ugyanakkor már a megosztottságból volt elege a Jobbik politikusának - olvasható a mandiner.hu-n.

Akkor:

Apáti István, a Jobbik parlamenti képviselője a Szent Korona Rádió Sin City című, 2011. július 23-i műsorában még mint a „nemzeti radikális párt képviselője” a zsidók gazdasági és politikai térnyerése miatt aggódott. „Mint nemzeti radikális párt képviselője kötelességemnek érzem elmondani, hogy nyilván a zsidó gazdasági és politikai befolyás azért juthatott idáig, mert húsz éven keresztül a Jobbikot leszámítva az összes politikai párt meg az összes kormány ehhez asszisztált” – így szól Apáti István hat évvel ezelőtti rádiónyilatkozata.

Apáti így folytatta gondolatait: „az izraeliek, az izraeli érdekkörök teljesen szabadon garázdálkodhattak, mint Magyarország gyakorlatilag szabad prédává vált, most már nem csak gazdasági, politikai, társadalmi, hanem igazságszolgáltatási szempontból is. Egyetlen olyan ország sincs a világon, ahol ezt megengedhetnék maguknak, de hát egyszer csak eljön az igazság pillanata, csak felébred az oroszlán, és csak megkapja az a politikai párt a lehetőséget, amely villámgyorsan rendet tenne e téren is, hiszen mi sem a zsebükben, sem a markukban nem voltunk, nem vagyunk és nem is leszünk”.

És ma:

„Minden magyart képviselünk. Abból a megosztottságból, amit az elmúlt közel három évtized előidézett Magyarországon, elég volt” – ezt pedig már idén nyáron mondta Apáti István egy sajtótájékoztatón, amelyen éppen ő ismertette a néppárttá váló Jobbik új elvi alapvetéseit. Apáti egyébként egy fél mondatban ezen a sajtótájékoztatón is megemlíti, hogy Magyarország korábban „külföldi helytartóknak volt kiszolgáltatva”.