Az Iron Maiden és a Depeche Mode is fellép a 2018-as Volton

A kedvezményes „early bird” jegyelővétel november 23-án, csütörtök délben indul

MH – 2017.11.13. 14:15 –

A Volt fesztivál szervezői hétfőn bejelentették a következő soproni buli első neveit: a 2018-as Volton a Depeche Mode és az Iron Maiden is fellép majd. Dave Gahan zenekara a fesztivál nyitónapján játszik majd 2018. június 26-án, kedden.

A Depeche Mode gyakori vendég Magyarországon, Dave Gahanék legutóbb májusban játszottak itt, majd alig egy hónappal a koncert után bejelentették, hogy jövőre visszatérnek. 2018-ban tehát kétszer is megfordul nálunk a zenekar: február 2-án a Budapest Arénában lépnek fel, majd a Volt nyitónapján is zenélnek. A Depeche Mode korábban még sosem játszott hazai fesztiválon.

A Volt fesztivál jövő évi másik húzóneve az Iron Maiden lesz, amely már korábban is zenélt Sopronban, a tavalyi Volton olyan sokan voltak kíváncsiak Bruce Dickinsonék tizenkettedik magyarországi koncertjére, hogy a koncert napjára már a buli előtt hetekkel valamennyi napijegy elfogyott.

A 2018-as Volt fesztiválon fellép még a Hurts és a Hollywood Undead, a Rudimental pedig DJ-szettel érkezik majd Sopronba. A kedvezményes „early bird” jegyelővétel november 23-án, csütörtök délben indul.

„Idén először – az öt- és négynapos mellett – háromnapos bérletet is vehetnek a VOLT Fesztivál vendégei, a napijegyeken túl, s a bérleteket pedig részletfizetéssel is megvásárolhatják a látogatók. A november 23-án kezdődő, 60 órás, kedvezményes jegyelővétel két kiemelt helyszíne Sopron és a budapesti Akvárium Klub, mindkét helyen nagy erőkkel készülünk a várható fokozott érdeklődésre, de természetesen más irodákban és a www.volt.hu oldalon is elérhető lesz az összes jegytípus” – mondta el Fülöp Zoltán, a VOLT házigazdája. 
A jegyértékesítéssel egyidőben szálláscsomagok is elérhetők a VOLT honlapján.