„Ez most megint elég komoly mélypont”

Csalódott nyilatkozat Dzsudzsák Balázstól a luxemburgi vereség után + VIDEÓ

MH – 2017.11.10. 09:01 –

Csalódottan nyilatkozott az M4 Sportnak a Luxemburgtól elszenvedett 2-1-es vereség után Dzsudzsák Balázs. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szerint nagyon nagy baj, hogy kikaptak Luxemburgtól, a vereség pedig újabb komolya mélypontot jelent a csapat számára. 

Csányi: Ezért kell új szövetségi kapitány

A Nemzeti Sport tudósítója szóra bírta a hazai szövetség elnökét, Csányi Sándort a luxemburgi 2-1-es vereség után.

„Ezért kell új szövetségi kapitány... Nagyon csalódott vagyok. Annál biztosan lényegesen többet vártam, mint amit láthattunk. Lehet, hogy a kiállítás is befolyásolta a mérkőzés alakulását, de lássuk be, már előtte sem azt láttuk a pályán, amire talán számítottunk. Luxemburg futballozott, mi alárendelt szerepet töltöttünk be” - mondta Csányi.

Arra, hogy új csapatra van-e szükség, kitérő választ adott, ezt majd az új szövetségi kapitánynak lesz a feladata eldönteni.

Szélesi: Megviseli az embert, ha veszít, így ez is

"Hatása volt a kiállításnak, nagy hatása, majdnem egy félidőt emberhátrányban játszani nehéz a mai futballban is. Le kell ülni, kicsit több időnk lesz talán kielemezni a dolgokat, ezeket ki kell javítani. Csak ismételni tudom magam, ki kell javítani" - mondta a meccs után Szélesi Zoltán megbízott kapitány.

"A meccs rávilágított dolgokra: meg kell nyerni a párharcokat, pontosabb játék kell, a labdavesztéseket kezelni kell. És a kiállítással is vigyázni kell, mert nem először gátol minket. Megviseli az embert, ha veszít, így ez is" - tett hozzá.