A zaklatási ügyben új név került elő

Mással forgatják újra Kevin Spacey jeleneteit

MH-összeállítás – 2017.11.10. 01:18 –

Szexuális zaklatási botránya miatt kivágják a Kevin Spacey-vel forgatott jeleneteket a decemberben mozikba kerülő, A világ összes pénze című filmből.

A forgalmaz az eredeti tervek szerint december 22-én kezdődne Észak-Amerikában. A produkciót Ridley Scott rendezte, aki most Christopher Plummerrel forgatja újra Spacey jeleneteit. Érdekesség, hogy Scott állítólag eredetileg is Plummert választotta volna a szerepre, de a stúdió nagyobb nevet akart, ezért dolgozott végül Spacey-vel. A színészt először október végén Anthony Rapp vádolta meg azzal, hogy a nyolcvanas években, tizennégy éves korában szexuálisan zaklatta őt, azóta már egy, 2008-ban történt ügy miatt a londoni rendőrség is nyomoz ellene.

Időközben Charlie Sheen amerikai színészt is elérte a botrány. Azzal vádolják, hogy harminc évvel ezelőtt rávett egy akkor tizenhárom éves kisfiút, Corey Haimet, hogy feküdjön le vele. Az üggyel Dominick Brascia, az áldozat barátja állt elő, lévén Haim 2010-ben meghalt. Azt állítja, az áldozat harminc évvel ezelőtt részletesen beszámolt neki az aktusról. A történetet Corey Feldman is megerősítette, aki szintén gyerekszínészként kezdte, és a Lost Boys című filmben játszott együtt Haimmel. Sheen, akiről egyébként 2015-ben derült ki, hogy HIV-pozitív, tagadja a vádakat.