Fejlövéssel végezte ki áldozatait a texasi mészáros

Devin Kelley hét percig tüzelt, 450 lövést adott le

MH – 2017.11.09. 08:33 –

Szabályosan kivégezte az áldozatait Devin Kelley, aki nemrég 26 embert meggyilkolt egy texasi templomban. A New York Times szerint a rendőrségi vizsgálat során kiderült, hogy Kelley perceken át tüzelt, csaknem 450 lövést adott le, és szisztematikusan, fejlövéssel végezte ki az áldozatait. A templom kamerafelvétele alapján a lövöldözés hét percig tartott.

TOR500_TEXASSHOOTING_1106_11.JPGA Sutherland Springsben található baptista templomban vasárnap rendezett vérfürdőt Kelley olyan fegyverrel, amiben több mint 400 golyó is elfér. A 26 éves Kelley legálisan jutott hozzá a gyilkos fegyverhez.

A mészárlás után Kelleyt egy járókelő vette üldözőbe, meg is lőtte kétszer, mire a gyilkos elmenekült az autójával. Végül a férfi magával is végzett az autójában.

Az már kiderült, hogy Kelley korábban járt már a templomban és komoly vitái voltak a második feleségével, akinek anyja rendszeresen járt a vasárnapi misére, de aznap nem volt ott, azonban a felesége nagyanyja igen, aki szintén az áldozatok között van.

Forrás: Index, New York Times