Megint magyar bíró miatt háborognak a Bayernnél

Kassai Viktor után ezúttal Kulcsár Katalin hibái miatt estek ki a németek a Bajnokok Ligájából

MH – 2017.10.13. 13:21 –

Kassai Viktor tavaszi "produkciója" után újabb magyar játékvezetőnek sikerült kivívni a Bayern München vezetőinek haragját: a bajorok Chelsea elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjét Kulcsár Katalin dirigálta, a tavaly a világ legjobbjának megválasztott bíró tevékenységével nem voltak megelégedve a müncheniek, és ennek hangot is adtak. Az helyzet érdekessége, hogy Kulcsár Katalin és Kassai a magánéletben egy párt alkot.

A BL-párharc első meccsén a londoni kékek női csapata győzött 1-0-ra, a visszavágót ugyan a Bayern megnyerte 2-1-re, az idegenben lőtt gól miatt azonban az angolok léptek tovább. A németek trénere, Thomas Wörle egyértelműen Kulcsárt tette felelőssé a kiesésükért, kiemelve, hogy előbb egy egyértelmű kezezést nem vett észre a Bayern tizenhatosán belül, majd lökés miatt érvénytelenítette a vendéggárda találatát.

"Nem tudom milyen szabálytalanságot láthatott, szerintem teljesen más meccset nézett" - mondta dühösen Wörle a meccs után. "Már az első meccsen is egy lesgóllal kaptunk ki, egy ilyen jó ellenféllel szemben pedig nem fér bele, ha ennyit tévednek a kárunkra. A Chelsea jutott tovább, de fel kell tennünk a kérdést, miért alakult így" - idézi a szakember nyilatkozatát a Die Welt.

A vitás esetek 3:20-tól láthatóak az összefoglalóban:

 

Mint ismeretes, Kassai Viktor idén áprilisban a Real Madrid-Bayern München BL-negyeddöntő visszavágóját „fújta el” elég csúnyán. A németek középpályását, Arturo Vidalt jogtalanul állította ki, a Realnál pedig Cristiano Ronaldo két lesgólját is megadta, így a „blancók” léptek tovább.